Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Zdravstveni karton

Mandarine: Kraljice agruma kojih nam nikada nije dosta

Mandarine su voće najmanje tretirano pesticidima, prskaju se samo jednom, ne mogu dugo stajati i zato je velika sreća prodati sav urod.

Mandarine sadrže više vitamina C od naranči, a njihova sočnost te slatko-kiselkasti okus koji osvježava razlog su zašto im se veselimo svake jeseni. Mandarine su voće najmanje tretirano pesticidima, prskaju se samo jednom, ne mogu dugo stajati i zato je velika sreća prodati sav urod.

Vitamin C iz mandarina potiče proizvodnju kolegana i pomaže u zadržavanju glatke i mladenačke kože. Dijetalna vlakna u ovom voću i poboljšavaju probavu. Prema pisanju Natural Food Series, mandarine mogu poboljšati probavu, zaštititi srce te regulirati krvni tlak, a od njih teško da ćemo se udebljati – 100 grama voća sadrži otprilike 50 kalorija.

Vjerovali ili ne, mandarine mogu popraviti vaše raspoloženje, tvrde iz Klinike Mayo. Miris mandarine pomaže kod stresa, depresije i tjeskobe. Ako imate loš dan i želite se osjećati opuštenije, pokušajte s mandarinama! 

Kod kupnje mandarina birajte one teže jer sadrže više vode i soka. Kako ne bi izgubile vrijedne nutrijente, mandarine držite podalje od direktnog svjetla. Konzumirajte ih svakako unutar sedam dana od dana kupnje. 

Pročitajte još

Duh i tijelo

Eterična ulja, te ugodne supstance koje se mogu fino raspršiti, udahnuti ili nanijeti na kožu, jednostavan su, ali vrlo učinkovit, način borbe protiv zimskog...

Savjeti stručnjaka

Svi koji imaju neke bolesti bi se prije uzimanja CBD ulja TREBALI konzultirati sa svojim liječnikom te tako spriječiti moguće nuspojave.

Budi fit

Trčanje je idealan kardio trening, koji ojačava mišiće i djeluje na poboljšanje općeg fizičkog stanja i psihičkog stanja.

Zdravstveni karton

Očima bilježimo sve slike koje kasnije pretvaramo u uspomene.

Advertisement