Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Manje je više za osjetljivu dehidriranu kožu

Ova 100% PRIRODNA HIDRIRAJUĆA krema visoke tolerancije za suhu do vrlo suhu dehidriranu kožu, prikladna je za odrasle, djecu i bebe te dojenčad od 1. mjeseca starosti, djecu i odrasle.

Priroda je čovjeku oduvijek bila izvor inspiracije i ljudskoj je vrsti služila kao zrcalo, pa ne čudi da je ista poslužila kao model za proučavanje i oponašanje te kao inspiracija za rješavanje ljudskih problema. Ovaj se pristup naziva se biomimikrija, a u dermatološkim laboratorijem Eau Thermale Avène korišten je u osmišljavanju  nove TOLERANCE HYDRA-10 njege. Riječ je o prvom 48-satnom biomimetičkom ovlaživaču koji sadrži samo 10 SASTOJAKA koji su zaista bitni za njegu kože i time štiti prirodnu ravnotežu mikrobioma kože.

Nova hidrirajuća njega obogaćena je hijaluronskom kiselinom čija formula intenzivno  hidrira kožu 48 sati. Tolèrance HYDRA-10 krema pomaže poboljšanju prirodne vlažnosti kože i vraća osjećaj udobnosti. Ugodna i hranjiva tekstura ove kreme za lice, bez masnog je učinka dok Sterile Cosmetic® pumpica na tubi savršeno štiti formulu.

Ova 100% PRIRODNA HIDRIRAJUĆA krema visoke tolerancije za suhu do vrlo suhu dehidriranu kožu, prikladna je za odrasle, djecu i bebe te dojenčad od 1. mjeseca starosti, djecu i odrasle. Geslo „Manje je više“ posebno vrijedi za vrlo osjetljivu dehidriranu kožu. Linija Tolérance HYDRA-10 stoga nema konzervansa i sadrži samo 10 sastojaka, po svom sastavu, vrlo sličnih koži.

10 razloga zašto biste trebali isprobati Tolérance HYDRA-10: hidrirajuću i umirujuću njegu za osjetljivu kožu:

  1. Avène termalna izvorska voda  – važna za umirenje
  2. Hijaluronska kiselina za trajnu hidrataciju kože, dobiva se od pšenice i repe. 100% francuskog porijekla
  3. Glicerin  – povećava sposobnost kože da zadržava vodu i sprječava dehidraciju.
  4. Shea maslac prirodni antioksidans
  5. Trigliceridi štite kožu od dehidracije
  6. Lipidi jačaju funkciju barijere kože
  7. Prirodni ovlaživači koji koži omogućuju da koža bolje zadržava vodu
  8. 0% boja
  9. 100% prirodno
  10. Visoko podnošljivo

Tolérance HYDRA-10 Eau Thermale Avène pronađite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama. Isprobati možete 100% PRIRODNU HIDRIRAJUĆU kremu visoke tolerancije za suhu do vrlo suhu dehidriranu kožu, prikladna je za odrasle, djecu i bebe. Ugodna i hranjiva tekstura ove kreme za lice, bez masnog je učinka i dugotrajno hidrira kožu. Za normalnu do mješovitu kožu proizvod dolazi i u fluid laganijoj verziji obogaćen hijaluronskom kiselinom za intenzivnu hidraciju. 

Više

Savjeti stručnjaka

Ovaj inovativni timski pristup ne samo da postavlja nove standarde u liječenju pacijenata u Hrvatskoj, već teži postati centar izvrsnosti za čitavu regiju.

Zanimljivosti

Punih 25 godina BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB okuplja regionalne predvodnike i sve zaljubljenike u beauty industriju.

Savjeti i preporuke

Možda niste znali, ali mitesere čiste i namirnice iz kuhinje.

Beauty report

SpermidineLIFE® proizvode možete pronaći na web shopu ljekarne Vaše zdravlje, dok novosti o brandu možete pratiti putem Instagram profila Genoaza.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.