Marc Levy: Žena poput nje

Iz pera popularnoga francuskog pisca Marca Levyja dolazi najnovija romantična komedija prepuna toplih ljudskih priča i vrtloga osjećaja s dozom nezasitnog humora.

Radnja nas ovoga puta odvodi u New York i njegovu poznatu Petu aveniju. Na kućnom broju 12 nalazi se zgrada nimalo slična drugima oko nje. U toj zgradi radi Deepak, vozač jednog od najstarijih dizala u gradu koji osim majstorskog vladanja antiknim strojem uživa i povjerenje i naklonost stanara zgrade.

Vremešni Deepak ima i jednu životnu želju – postaviti rekord najviše prijeđenih milja dizalom. U tome će mu pomoći suprugin nećak Sanji koji je došao u New York na poslovni sastanak. Kada se Deepakov kolega iz noćne smjene ozlijedi, Sanji oblači uniformu vozača dizala i kreće na put prema ostvarenju ujakova sna.

Nitko ne sluti da je šarmantni mladić u vozačkoj uniformi i bijelim rukavicama jedan od najuspješnijih poduzetnika u Mumbaiju. Posebno to ne misli Chloe, stanarka penthousea na kućnom broju 12. Chloe želi postati glumica, bez obzira na prikovanost za invalidska kolica od kobnoga 15. travnja 2013., i ne zna da će joj Sanji preokrenuti život naglavce te da život u njezinoj zgradi više nikada neće biti isti.

Žena poput nje neodoljiva je komedija koja slavi životne različitosti i sve ono što nas zbližava – i mjesta gdje nitko i ništa nisu ono što nam se čini. Marc Levy jedan je od virtuoza mašte i stvaranja priča, a ova je romantična komedija samo jedan u nizu njegovih neodoljivih i živopisnih djela koje će vas nasmijati i osvjetlati vam dan.

Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #mivasrazumijemo
  • Pratite naše društvene mreže – Facebook i Instagram
  • Podijelite objavu, tagirajte frendice, neka nam se i one pridruže…
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 10. siječnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Željka Vidmar