Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Kultura

‘Marginalci’ vas pozivaju da dođete u kino i smijete se na svoj račun

Ljubomir Kerekeš napisao je i režirao film ‘Marginalci’ jer želi da se u kinima popišate od smijeha.

Ljubomir Kerekeš napisao je i režirao film ‘Marginalci’ jer želi da se u kinima popišate od smijeha. Ovo je dobra pozivnica da od četvrtka 27. listopada odete u najbliže kino i pogledate hrvatsku komediju koja ne štedi nikoga, a i da provjerite koliko dobro upijaju kino sjedala.

Tko su Marginalci? Svi smo mi marginalci. Borimo se za novu kanalizaciju i odvodne jarke. Organiziramo akciju “Zbogom oružje”, a doma imamo još artiljerije za pola ulice. Oplakujemo susjeda s kojim nismo cijeli život mogli popit ni jedan gemišt. Branimo prava homoseksualaca, ali molimo Boga da nam je obitelj heteroseksualna. Rome nazivamo ciganima, a među nama ima više cigana nego među Romima. Politika nas uči životu, jer škole su naporne. Bolnice nam se urušavaju, no zato imamo jako čvrste spomenike našoj Domovini.

Skupština selskog odbora sela Črevo održava se jednom godišnje, a pripreme za jednu takvu skupštinu traju cijelu godinu. Vrhunac godišnje selske skupštine je ‘umjetno-kulturnička’ priredba u izvedbi svih članova odbora sela Črevo. Najpoznatiji Črevari ujedno se i junaci godišnje skupštine sela Črevo, koju je došla popratiti i NNTV ( Naša najnovija hrvatska televizija ) iz Zagreba, u sklopu tv emisije ‘Hrvatski seljak u Europi’. Za vrijeme skupštine, koja će rezultirati priredbom za mještane sela Črevo, NNTV ekipa u selu nailazi na brojne sugovornike i snima gomilu video materijala, koji može biti prikazan samo na lokalnoj televiziji s vrlo malo gledatelja, baš poput NNTV-a – ističe  Jan Kerekeš.

U filmu glume: Draško Zidar, Ljubomir Kerekeš, Mijo Pavelko, Marija Krpan, Jan Kerekeš, Milan Pavlović, Andro Damiš, Ksenija Marinković, Ana Begić Tahiri, Boris Svrtan, Darko Janeš, Matko Knešaurek, Luka Petrušić, Goran Koši, Hana Hegedušić, Darko Plovanić i drugi.

Ovu komediju u distribuciji Blitza pogledajte u kinima od 27. listopada 2022. godine.

Ne propustite

Zanimljivosti

U manje od dva tjedna komediju "Marginalci" u režiji Ljubomira Kerekeša u kinima diljem Hrvatske pogledalo je više od 20 000 gledatelja.

Zanimljivosti

Dugometražni film Ljubomira Kerekeša “Marginalci” u hrvatskim se kinima počeo prikazivati 27. listopada ove godine.

Zanimljivosti

Sinoć je u zagrebačkom CineStaru Arena centar održana svečana premijera dugoočekivane komedije 'Marginalci' za koju kažu da ćete se upiškiti od smijeha.

Celebrity

Jan Kerekeš s nama je porazgovarao o novoj komediji koju nam donosi Kerekesh Teatar, kako hrvatski film prolazi kod domaće publike, ali i o...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.