Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Ljepota

Maria Sharapova predstavlja novi Avon Luxe make-up

Poznata tenisačica Maria Sharapova novo je zaštitno lice Avonove luskuzne LUXE make-up kolekcije.

Poznata tenisačica Maria Sharapova novo je zaštitno lice Avonove luskuzne LUXE make-up kolekcije.  „Kao uspješna sportašica, ali i poslovna žena, koja svoj uspjeh i ljubav prema poslu i ljepoti želi podijeliti sa svim ženama i pozvati ih da se osjećaju dobro, zadovoljne sobom, snažne i sretne, Maria je savršen izbor za ovaj poseban luksuzan Avonov make-up.“ rekla nam je Lucija Josipović, voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja u Avonu.

Od prvog do zadnjeg koraka, od nanošenja podloge do završnog dodira sjajilom za usne, predstavlja uživanje u luksuzu elegantnih boja i dragocjenih sastojaka.

MariaBTS6

Luxe podloge sadrže prah bijelog safira koji se u potpunosti stapa s tonom kože. Vrlo je lagana formula koja koži daje da diše te ju hidratizira, prekriva nedostatke i ostavlja lagan luksuzan miris. Luxer primer priprema kožu za nanošenje makeupa i produljuje njegovo trajanje, savršena je matirajuća baza. Luxe pjenasta podloga za lice s dodatkom je svile, mineralna formula sa svjetlucavim česticama u Luxe Miracle podlozi kreira blistav izgled, a Luxe puder u kamenu matira i fiksira stvarajući savršenu teksturu kože lica.

Luxe maskara i tuš za oči sadrže prah crnih dijamanata koji ističu božanstveno crnu boju tako definirajući oči: preciznim linijama tuša za oči u jednom potezu i savršenim naglašavanjem trepavica u drugom. U Luxe Shine Brilliance ružu za usne pronaći ćete čestice koje reflektiraju svjetlost, za izražajnu boju i briljantni sjaj. Lagana formula, meka i glatka tekstura, očaravajuće iskustvo. Luxe sjajilo za usne obogaćeno je čistom svilom, a Luxe blazam za usne sadrži retinol i kolagen tako pružajući usnama punoću i nježnu boju.

LUXEgrupna

Avon je iznimno ponosan na potpuni novitet u svojoj make-up ponudi:

NOVO! LUXE Glamurous Lash 2u1 maskara nova je maskara koja s jedne strane ima četkicu poznate Luxe kvalitete i s druge strane poseban ekluzivni serum za jačanje trepavica koji spriječava ispadanje i lomljenje trepavica te im pruža puniji, gušći i zdraviji izgled.

Ne propustite

Darivanje

Postoje brojni preparati i brojni sastojci koji boostaju kolagen, ali određeni sastojci doslovno brišu godine s vašeg lica.

Beauty report

Iskreni i duboki odnos dvije prijateljice, inspirirao je Avon da kreira novi miris u svojoj bogatoj parfemskoj kolekciji - Today, Tomorrow, Always EVERLASTING!

Beauty report

Već pri prvom nanošenju koža izgleda osvježeno i odmorno, a poslije samo sedam dana redovnog korištenja dosadni i uporni podočnjaci blijede.

Beauty report

Svaka žena zaslužuje osjećati se izuzetnom, jer to i jest.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.