Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Mariahschambers prijedlozi za ljeto

Ona je Marija Čamber s Mariahschambers i danas će nam dati par savjeta!

„Ah, taj Instagram“, mahnito mašem prstom prelazeći preko brda fotografija, dobrih, loših, simpatičnih, zanimljivih… I, zastanem! Splitski Peristil i djevojka u crveno-rozoj kombinaciji! Učinilo mi se prilično smjelo, pa sam nastavila surfati i, kao što i vidite, došla do nje! Ona je Marija Čamber s Mariahschambers i danas će nam dati par savjeta!

Tko je Marija?

Pa, ja sam djevojka koja je od malih nogu zaljubljena u modu i sve što onda nudi. Mislim da svaka djevojčica gleda mamu zaljubljenim pogledom dok se šminka ili brine o svojoj kosi, i sama sebi govorili: „To ću ja biti kada narastem!“ Ja sam samo jedna od tih djevojčica koja je krenula tim putem kojega smo same sebi obećale kada smo bile male. Nedavno sam otvorila službeno svoj blog i krenula pisati na njemu sve što mi zaokupi pažnju, od torbica i cipela sve do haljina i bluzica. Uz stisnut studentski raspored ponekada mi se čini nemoguće sve to uskladiti, no kada radiš što voliš – ništa te ne može i ne smije zaustaviti.

Čime se baviš kada ne radiš blog?

Kao što sam gore natuknula, studentica sam na Filozofskome fakultetu i Splitu i to mi dosta oduzme slobodnoga vremena. Ali kada nisam na faksu, beskrajno putujem putevima Pinteresta, Instagrama, i naravno, She.hr

Kada si postala blogerica? Što se može pročitati na tvome blogu?

Blog sam otvorila prije par mjeseci i većinom su tu moje odjevne kombinacije, no planiram proširiti na inspiraciju za interijer, pisati o proizvodima koje najčešće koristim i preporučiti mojim čitateljicama iste. Uvijek pokušavam unaprijediti svoj blog, kako izgledom tako i temama i uvijek će se tako mijenjati. Kada je blog u pitanju, perfekcionist sam hihi.

S kime surađuješ?

Većinom su to suradnje s brendovima za odjeću, no nađe se i kuća kozmetike i slični brendovi.

Što bi htjela postići sa svojim blogom?

Primarni mi je cilj da ja budem 100% zadovoljna svojim stranicama, ipak je to moj kutak gdje se kreativno izražavam. Iza toga dolazi to da će se svidjeti čitateljicama, da nađu inspiraciju u mojim riječima ili nekakvim preporukama i da im to postane jedna od stranica u koju zalaze svojom dnevnom rutinom. Da postane jedno ugodno mjesto koje čitate uz kavu ili uz čokoladni kroasan ujutro.

Koji su tvoji prijedlozi za nadolazeću ljetnu sezonu?

Prije svega, da se osjećate udobno u onome što nosite. Ako to nosite s ponosom i osmijehom na licu, svi će to primijetiti i izgledat ćete svakoga trenutka kao jedna od onih cura iz modnih magazina. U svakome segmentu preporuke možete vidjeti i kako ja nosim taj trend u prvoj slici.

Color blocking

Boje, boje i boje. Kako god ih uparite nećete pogriješiti. Hit su kombinacije crvene i roze, no ako ubacite neki plavi ili zeleni komad nećete ni s njim pogriješiti. Evo par slika za inspiraciju:

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Romantične haljine

Ovdje prevladavaju romantične haljine od čipke. No nekada i ono što ne očekujete može postati veoma romantično. Pogledajte moje prijedloge za inspiraciju ovim bezvremenskim trendom:

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Marija Čamber

Marija Čamber

Gingham uzorak

Po meni je ovo uzorak sezone, u svim varijantama, veličinama i oblicima! Evo par slika za inspiraciju, prve dvije su moje, nisam mogla odoljeti, previše imam stvari za ljeto u ovome uzorku, ha ha …

18444754_1571207739576541_1684774215472906240_n 17333412_211960582619189_6591475649062371328_n

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Jednodijelni kupaći kostimi

I za kraj glavni odjevni komad svakoga ljeta: kupači kostim. Ove sezone glavnu nagradu nosi jednodijelni kostim, toliko ih je na tržištu da sam sigurna da će svatko naći jedan za sebe! Mojih par prijedloga:

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Više

Trendovi

Black Friday izvrsna je prilika za kupiti i luksuzne beauty proizvode te odjevne komade kao i modne dodatke.

Moj dom

Čiste, glatke linije, neutralne kombinacije boja, svijetli prostori i prirodni elementi karakteristike su Japandi stila.

Savjeti i preporuke

Predlažemo nekoliko trikova kako biste i u ružno vrijeme mogli vratiti koži i kosi zdravu boju i sjaj.

Suncokreti na oblacima

Postoje ljudi koji ljeto obožavaju. Vole visoke temperature, izuzetno toplo more, gužvu po gradu na plažama, tu gungulu, znojenje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.