Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
mars
mars

Horoskop

Mars u Strijelcu – budućnost koju stvaram danas

Mars je planet aktivnosti, energije i pokazuje nam kako i u kojem smjeru djelujemo.

U petak, 24. studenog Mars je prešao u Strijelca i ostat će u tom znaku 4. siječnja iduće godine. Sada je dobro preispitati svoja uvjerenja, vidjeti koja nam idu u prilog, a zbog kojih ponavljamo iste pogreške.

Mars je planet aktivnosti, energije i pokazuje nam kako i u kojem smjeru djelujemo. Budi se istraživački i pustolovni duh. Spremni smo iskoraknuti u nepoznato, srušiti barijere, preskočiti zapreke, učiniti nešto što se prije nismo usudili.

Imamo cilj pred sobom, a jasna vizija neposredne budućnosti olakšava nam djelovanje. Trebamo istinu, istinu o sebi, okolnostima i ljudima koji nas okružuju. Nemirni smo i teško pristajemo na ono što nas drži okovanima na jednom mjestu. S više entuzijazma i vjere pokrećemo nove aktivnosti i planiramo budućnost.

Privlače nas daleka putovanja, nova učenja i sve što može potaknuti osobni rast i razvoj. Vjerujete li da znate i možete? Ovo Marsu potrebna je vjera i ideal – najbolje što znam i mogu.

Možemo biti i previše nagli, impulzivni – pa i nepromišljeni. Nemamo strpljenja, ne možemo čekati pa zbog brzine počinimo pogrešku ili nešto propustimo.

Sada je dobro preispitati svoja uvjerenja, vidjeti koja nam idu u prilog, a zbog kojih ponavljamo iste pogreške. Postoji glad za novim saznanjima, učenjem što može potaknuti interes za daljnje obrazovanje. Širimo svoje životne horizonte.

Ovaj Mars pogoduje Ovnu, Lavu i Strijelcu, a otežava Djevicama i Ribama.

Pripazite na kukove, bedra, donji dio leđa. Podložniji smetnjama su i žuč i jetra.

Julijana Oremović

Više

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Škorpion, Ribe i Vaga.

Horoskop

Horoskop starih Slavena je horoskop jednog žilavog i ponosnog naroda usko povezanog sa svojom prirodom.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Vaga, Ovan i Jarac.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Blizanac, Vaga i Vodenjak.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.