Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Martina Vrbos ovog Valentinova nastupa u poznatoj zagrebačkoj kavani Johann Franck

Vijest kako Martina Vrbos ovog Valentinova nastupa u poznatoj zagrebačkoj kavani Johann Franck, odjeknula je brzo i strelovito.

Vijest kako Martina Vrbos ovog Valentinova nastupa u poznatoj zagrebačkoj kavani Johann Franck, odjeknula je brzo i strelovito, s obzirom na to da obožavatelji ove hrvatske pjevačice, kojoj je svojedobno uz riječi divljenja i zvijezda Adele na Twitteru pohvalila vokalne sposobnosti, strpljivo čekaju na njezin ponovni nastup u Zagrebu već punih sedam godina. Nakon što se posljednjih nekoliko godina odlučila posvetiti obitelji, ponajviše svojim mališanima, djevojčici Mili i dječaku Kosti, čini se da je konačno stigao period velikog povratka talentirane Riječanke, koja je nedavno otkrila i kako su pripreme za novi album u punom jeku.

Naime, nakon što je prošloga tjedna otvorila Music Awards Ceremony u Beogradu te pobrala ovacije tamošnje publike, Dan zaljubljenih je odlučila provesti radno te ga posvetiti svojoj prvoj ljubavi – pjevanju, i to velikim koncertom u Zagrebu koji je posvećen apsolutnoj kraljici emocija, Whitney Houston, s obzirom da je Dan zaljubljenih nezamisliv bez njezinih bezvremenskih hitova poput „I will always love you“ , „Greatest love of all“ , Run to you“ ili „I have nothing“, ali i da je ova glazbena diva prerano preminula u ovom periodu prije osam godina.

Kombinacija idiličnog ambijenta Johann Francka i Martine Vrbos, koja će utjeloviti duh apsolutne institucije za ljubav, prozvane „The Voice“ , čine ovaj koncert punim pogotkom i savršenom destinacijom ukoliko još niste odabrali romantičnu atmosferu u kojoj ćete ovoga vikenda slaviti ljubav u svim njezinim oblicima i varijantama. Zato, pred vječnim romanticima je zajamčena večer emocija, uz jedan od najboljih vokala ovih prostora, te pratnju vrhunskog orkestra predvođenog Zvonimirom Radišićem, a najavljeni su i gosti iznenađenja. Povedite svoju bolju polovicu, ili se konačno odvažite i pozovite na prvi date onoga o kome maštate, proslavite single life s frendicama, ili pak razveselite nekoga tko je izgubio vjeru u ljubav. Povod ustvari nije ni važan, jer pred nama je noć emocija koja će rijetko koga ostaviti ravnodušnim.

 

Više

Zanimljivosti

Martina Vrbos ne prestaje stvarati glazbu i time oduševljava svoje obožavatelje.

Zanimljivosti

Iznimno talentirana, snažnog vokala i uvijek svoja, upravo to su opisi po kojima domaća javnost pamti Martinu Vrbos.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.