Marx kolekcija za sve koji se usuđuju biti primijećeni

Brand Marx ove sezone postavlja nova modna pravila i donosi inspiraciju za sve ljubitelje jedinstvenog stila odijevanja koji se žele izdvojiti iz mase. Kolekcija za proljeće/ljeto 2016. donosi tri atraktivne linije – Atmosphere, Botanic i Oriental, obilježene neonskim bojama, eteričnim cvjetnim uzorcima i misterioznom čipkom.

Glavne zvijezde tople sezone su odvažne nijanse sunčano žute, tople koraljne, nebesko tirkizne i mornarski plave, a novost u Marx ponudi su razigrane torbice bogate grafikama, bojama i resicama te neodoljivi footwear asortiman koji će savršeno upotpuniti svakodnevne street style kombinacije.

Moderni krojevi, kvalitetni materijali i maksimalna udobnost zaštitna su obilježja branda Marx koji kroz slogan „Clothes for the people“ naglašava modnu viziju opuštenog, ali jedinstvenog stila odijevanja. Klasični baloneri s gumbima, remenjem i elegantnim ovratnicima, maštovite haljine, hlače pomno osmišljenih krojeva i suknje obilježene vječnom igrom boja i uzoraka, idealan su izbor za svaku urbanu avanturu.

1

Modernim pristupom casual modi kreiran je savršen spoj estetike i funkcionalnosti koji će vas potaknuti da se odvažite biti svoji i povesti vas u avanturu života!

2