Maska koju svi obožavaju

Obožavana od svih onih koji su je ikada probali, hidratantna SOS maska iz Nuxe linije za intenzivnu 48-satnu hidrataciju – Crème fraîche® de beauté – predstavlja brzo i učinkovito rješenje za dehidriranu kožu.

Zahvaljujući visokim koncentracijama biljne hijaluronske kiseline te 7 biljnih mlijeka predstavlja infuziju svježine i ugode te je savršena za održavanje osjećaja punoće i blistavosti kože.

Umirujuće i omekšavajuće, ovo čudo od maske idealno je i za zaštitu kože od onečišćenja iz okoliša, i to zahvaljujući ekstraktu smeđe alge koji sprječava prianjanje čestica onečišćenja na kožu.

Nevjerojatno koncentrirana, ova genijalna formula je super jednostavna za korištenje. Jednostavno je nanesite na lice jednom do dva puta tjedno, poput kreme, samo u malo debljem sloju, a čak i ako zaspete s njom, koža će vam biti zahvalna na povećanoj dozi hidratacije.

I ako ste mislili da stvari ne mogu biti bolje, Crème fraîche® de beauté SOS maska sadrži 94,9 % sastojaka prirodnog porijekla.

Cijena, 50 ml: 153,56 kn

Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  1. U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #maska
  2. Pratite naše društvene mreže, podijelite objavu, tagirajte frendice
  3. Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 25. svibnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Maja Gadže