Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Celebrity

Massimo poziva da dijelimo glazbu!

Družit ćemo se ponovo na koncertima, a do tada sviramo i/ili pjevamo u svoja četiri zida. A može i na balkonima i prozorima kao dragi nam susjedi Talijani.

Mislimo da je sada pravo vrijeme da poznate osobe, u ovom slučaju glazbenici, upućuju zdravorazumske, ali i pozitivne poruke svojim pratiteljima, da iskoriste svoj doseg i utjecaj da pratiteljima prenesu pozitivnu poruku, da ih zamole da prate isključivo upute nadležnih, a ne da padaju pod utjecaj psihoze i panike i da ostanu doma kako bi zaštitili sebe i druge.

Kako bi im taj boravak doma svima bio ugodniji, kolege glazbenike želimo pozvati da se uključe na način da na svojim društvenim mrežama uz te važne poruke dijele glazbu kako bi na taj način barem djelomično doprinijeli širenju pozitive koja nam je sada itekako potrebna.

Niže je tekst objavljen na Massimovom Instagramu.

Ostani tu.
Od svih pjesama najprikladnija za ovaj trenutak u kojem je jedino dobro to što nas uči da moramo brinuti o drugima više nego o samima sebi.

Ostanite doma.
Slušajte glazbu.
Jedno je sigurno, ona nam svima pomaže da se osjećamo bolje.

Od danas na storyju svaki dan ide link na jednu pjesmu po našem izboru za vas.
I tako će biti dok ovo ludilo ne prođe.
Ako i sami snimite neku svoju izvedbu, pošaljite, rado ćemo podijeliti.

Mi glazbenici vam ne možemo davati upute što trebate činiti. Ovo je situacija u kojoj svi trebamo slušati isključivo upute Kriznog stožera i stručnog medicinskog osoblja koje zaslužuje veliko poštovanje i zahvalnost.

Ono što mi glazbenici možemo, kad ste nam već okupljeni ovdje, jest zamoliti vas da ne dozvolite da vašim životom zavlada panika i stanje potpune negative.
I ovo će proći, i novo, možda u nečemu i bolje vrijeme za sve nas, će doći.

Družit ćemo se ponovo na koncertima, a do tada sviramo i/ili pjevamo u svoja četiri zida. A može i na balkonima i prozorima kao dragi nam susjedi Talijani.

Pozvani su naravno, i drugi kolege i kolegice da se uključe da među toliko teških i negativnih objava na društvenim mrežama uguramo glazbu kao ono lijepo i pozitivno.

Više

Drama Queen

I taman kad čovjek pomisli kako ne može gore, priroda ga iznenadi!

Kućni ljubimci

Sklonište je napravilo preporuke građanima oko brige za kućne ljubimce.

Događanja

Od kina su se oprostili brojni građani i poznata lica iz svijeta medija, filma i glazbe, a posebnom posvetom od kina se oprostio Massimo...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.