Mediteranska Pjaca bogatija za novi store

Fashion&Friends multibrand store širi svoju prodajnu mrežu i postaje novo nezaobilazno odredište u neodoljivom Splitu. Na atraktivnoj lokaciji Narodnog trga 4 pronađite odjeću svjetskih modnih kuća koja je namijenjena urbanoj, modno osviještenoj populaciji.

Fashion&Friends store_Pjaca_3

Svaki brand je priča za sebe koja se idealno uklapa u viziju Fashion&Friends-a. Replay, HilfigerDenim, Guess, Liu Jo, Liu Jo Uomo, Calvin Klein, Gaudi, Munich, Superdry, Voile Blanche, Colors of California, UGG, Premiata, Manila Grace i MOU, samo su neki od brendova kojima nećete moći odoljeti.

Fashion&Friends store_Pjaca_9

Proširenjem svoje prodajne mreže u srcu samom Splita, ovaj je mediteranski biser dobio atraktivnu lokaciju koja na jednom mjestu nudi savršenu kombinaciju svjetski poznatih i urbanih brendova. Smješten unutar zidina stare palače koja je pod zaštitom UNESCO-a, novi store savršeno objedinjuje prošlost i sadašnjost u jednom.

Fashion&Friends store_Pjaca_7

Prilikom uređenja interijera ispod postojećih pronađeni su stari kameni zidovi koji datiraju iz doba Dioklecijana, a koji su nakon što su u potpunosti otkriveni i renovirani, dovedeni u funkciju svršene sinergije s premium ponudom storea. Igra svijetla i sjene na zidovima kroz pomno postavljenu rasvjetu u kombinaciji s metalnim konstrukcijama te sjajnim i matiranim površinama, dala je prostoru jednu zanimljivu dimenziju koja na moderan način u glavni fokus stavlja trendi kolekcije za urbanu ženu i muškarca.

Fashion&Friends store_Pjaca_4

Luksuzna ponuda zasigurno će osvojiti sve ljubitelje autentične elegancije i savršeno uravnoteženog stila. Uz Fashion&Friends izgledaj moderno i osjećaj se udobno!

Fashion&Friends store pronađi u najvećem dalmatinskom gradu – Splitu i uživaj u najboljim kolekcijama!