Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Mediteranski senzibilitet Anamarije Asanović

Od kada je stupila na modnu scenu dizajnerica Anamarija Asanović u fokus svoje inspiracije uvijek je stavljala mediteranski senzibilitet kojem je i danas ostala vjerna.

Od kada je stupila na modnu scenu dizajnerica Anamarija Asanović u fokus svoje inspiracije uvijek je stavljala mediteranski senzibilitet kojem je i danas ostala vjerna. Dizajnerica čije kreacije uvijek krasi epitet ženstvenost i romantika, i ovaj put kreirala je kolekciju koju će svaka žena zasigurno poželjeti u svom ormaru. Senzualnost žene, romantičan duh, putenost i ovaj put su okosnica njene modne priče i njena neiscrpna inspiracija.

Kolekcijom dominira prava eksplozija šarenih boja poput ljubičaste, žute, narančasta i neizbježna crvena boja kao odraz ženstvenosti. Koketirajući s uzorcima voća i floralnog printa u centar istraživanja ovaj put ženu stavlja u drugu kulturološku dimenziju i žensku snagu interpretira kroz mediteranski doživljaj. Kolekcijom se osjeti snažan utjecaj mističnog i pomalo egzotičnog stila čija je raskošnost naglašena upečatljivim koloritom i printom. Žena ima milijun lica, bilo u hlačama, kombinezonu ili haljini dizajnerica nikada ne uskraćuje njenu ženstvenost već je različitim formama uvijek naglašava.

Više

She Book Club

Novinarka Marija Pajić i dizajnerica Anamarija Asanović, udružile snage i stvorile prekrasnu slikovnicu koju će zavoljeti svaki mališan, ali i roditelj.

Obitelj

Ovog studenog kupnjom tri paketa pelena Pampers Premium Care u dm prodavaonicama mame na dar dobivaju dizajnerski kišobran Anamarije Asanović.

Fashion report

Modni trendovi na Umaginationu

Fashion report

Anamarija Asanović i Vesna Jelić udružile snage u brendu 82 SCORE 88

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.