Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

SheRULES

Međunarodna mreža poslovnih žena organizira konferenciju Liderstvo u globalnom kaosu

Tema konferencije je liderstvo u globalnom kaosu, odnosno velikim promjenama koje su zadesile svijet i na koje liderice i lideri trebaju pronaći adekvatan odgovor.

Ovogodišnju konferenciju pod nazivom „Liderstvo u globalnom kaosu“ organizira Međunarodna mreža poslovnih žena u suradnji sa Zakladom Konrad Adenauer, Europskim domom i Europskim pokretom. Konferencija će se održati uživo 10.11.2021.g. s početkom u 10 sati u Europskom domu Zagreb, no s obzirom da je broj mjesta ograničen te su kapaciteti popunjeni pobrinuli smo se da ju svi, koji žele biti dio ove konferencije mogu pratiti putem live streaminga.

Konferencija je posvećena lidericama i liderima i nosi naziv kao i istoimena knjiga autorice Ivane Radić, poduzetnice i predsjednice Međunarodne mreže poslovnih žena. Tema konferencije je liderstvo u globalnom kaosu, odnosno velikim promjenama koje su zadesile svijet i na koje liderice i lideri trebaju pronaći adekvatan odgovor.

Bit će riječi o okidačima promjena, generacijama na tržištu rada i njihovim očekivanjima od života, radnog mjesta i svojih lidera i liderica. 

Pokušat ćemo odgovoriti na pitanja kako voditi i motivirati različite generacije ljudi u novim uvjetima rada, što u ovim uvjetima inspirira lidere i kako vide budućnost liderstva. 

Posebnu pozornost ćemo staviti na kompanije, poduzetnike i poduzetnice, velike i manje, koje provode promjene i koje su se suočile s izazovima koje promjene donose.

Uvodno predavanja održat će Hana Huzjak, viša savjetnica Europske komisije u Republici Hrvatskoj.

Gošće panela Liderstvo u globalnom kaosu koji će voditi Gordana Matković, poduzetnica i vlasnica Educamix centra su: Berislav Korpar –Schneider Electric d.o.o, Marija Stojčević – COMBIS d.o.o, Renata Vokal – DRIM d.o.o, Ivana Radić, Present communications d.o.o., predsjednica Međunarodne mreže poslovnih žena, autorica knjige Liderstvo u globalnom kaosuPetra Grabušić, Fortuna Entertainment Group – Hattrick-PSK d.o.o., Marlena Jerković – INA d.d. Industrija nafte,  Bojana Mucić – Coca-Cola HBC Adria.

Završit ćemo zaključcima konferencije i glazbenom točkom Antonelle Malis, magistre opernog pjevanja.

Prijaviti se možete samo za live streaming na ovoj poveznici: Konferencija Liderstvo u globalnom kaosu – Mreža žena (mrezazena.com)

Veselimo se druženju i novim iskustvima.

Ne propustite

Dobar posao

U srijedu 21.9.2022. g. od 10 sati u robnoj kući IKEA održava se konferencija Prednosti zelene i digitalne tranzicije u realnom sektoru.

SheRULES

Prva konferencija u regiji koja promovira ženske vještine vodstva, The Art of Feminine Leadership, u četvrtak je, u svom četvrtom izdanju, okupila vodeće međunarodne...

SheRULES

Ovogodišnju konferenciju pod nazivom „Liderstvo u globalnom kaosu“ organizirala je Međunarodna mreža poslovnih žena u suradnji sa Zakladom Konrad Adenauer, Europskim domom i Europskim...

Dobar posao

Razgovarali smo s Helenom Nađ, članicom Međunarodne mreže poslovnih žena, majkom, magistrom procesnog inženjerstva, fitoaromaterapeutkinjom i vrlo svestranom mladom ženom koja silom prilika nije...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.