Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

Međusobnim osnaživanjem, povezivanjem i razmjenom znanja do boljeg položaja žena u poslovnom svijetu

Networking događanje je dio projekta #Mission1000 kojem je cilj potaknuti veću vidljivost žena kroz edukaciju i praktične vježbe.

Preko 80 uspješnih poslovnih žena okupilo se u srijedu navečer u novom zagrebačkom Hotelu Zonar gdje su uz inspirativan i poticajan program iskusili business speed networking u grupama posloženim prema njihovim interesima kroz koje su mogle odmah primijeniti vrijedne savjete koje su s njima prethodno podijelile četiri uspješne i višestruko nagrađivane domaće liderice.

Zašto žene brzo uče, a sporo napreduju, sudionicama je otkrila dekanica Veleučilišta PAR u Rijeci, Gordana Nikolić, koja je potpuno iskreno i bez zadrške podijelila svoju poduzetničku priču punu uspona i padova te brojnih prepreka koje je uspješno savladala. Snježana M. Lohninger, voditeljica financija u Porsche Inter Auto d.o.o. naglasila je važnost istinskog povezivanja s drugima te kontinuiranog osnaživanja naše mreže kontakata, a Sandra Mihelčić, osnivačica Business Media Grupe, podijelila je svoje najvrjednije spoznaje tijekom svog 20-godišnjeg poduzetničkog puta. Direktorica prodaje Merkur osiguranja, Daniela Mikulić naglasila je važnost zadržavanja autentičnosti i prihvaćanja izazova rasta te se osvrnula i na vrijednost vidljivosti unutar struke te ulaganja u kvalitetne odnose s drugima.

Sandra Mihelčić, Tanja Džido i Daniela Mikulić

„Žene često biraju teži put, stalno ulažu u edukacije i marljivo preuzimaju često nevidljive zadatke, što im otežava napredovanje i dolazak do upravljačkih pozicija. Zato je važno da uz marljiv rad, kontinuirano povećavaju svoju vidljivost, umrežavaju se s drugima, dijele znanja i iskustva te osnažuju druge žene na svom putu“, poručila je organizatorica događanja, Tanja Džido.

Networking događanje je dio projekta #Mission1000 kojem je cilj potaknuti veću vidljivost žena kroz edukaciju i praktične vježbe u tri područja u kojima se žene najčešće sabotiraju: osobni brending, LinkedIn i umrežavanje. Događanju su prisustvovale i sudionice prve generacije koje su uspješno završile 9-tjedni program te su im svečano uručeni i zasluženi certifikati. 

Osim inspirativnog i zabavnog programa uz DJ-a, sve sudionice su imale priliku napraviti i besplatnu poslovnu portretnu fotografiju kod Darka Mareša, jednog od vodećih fotografa specijaliziranih za portretnu fotografiju te su uz profesionalnu fotografiju s događanja sa sobom ponijeli na desetke novih vrijednih kontakata kao i korisnih savjeta za razvoj svojih karijera i poslovanja.

Iduće business speed networking događanje kao i novi ciklus programa #Mission1000 organizatori najavljuju za jesen 2023, a sve informacije možete pratiti na službenoj web stranici: www.mission.shhhefica.com

Više

Zanimljivosti

Jer nismo samo supruge, majke i kraljice

Darivanje

Djela Marije Jurić Zagorke, majstorice povijesnih romansa koja cijelo stoljeće svojim pitkim pričama oduševljava naraštaje čitatelja, objavljena su u suvremenom ruhu dizajnerice Tesse Bachrach...

Događanja

Otkrivamo što to čini žene ljubomornima, zašto se ponekad pretvaraju u monstrume iz čista mira tražeći izlike u PMS-u i tko su njihovi zakleti...

Seks

Izgled, težina, spretnost... puno je toga što se partneru mota po glavi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.