Mekani i veseli House of Kiwi

House of Kiwi kolekcija u cijelosti je dizajnirana i proizvedena u Hrvatskoj od najfinijeg pamučnog frotira. House of Kiwi mala je modna kuća osnovana 2017. godine u Zagrebu, nastala iz želje za stvaranjem udobne svakodnevne odjeće začinjene daškom pikantne neodoljivosti. House of Kiwi čine dvije prijateljice –  Iva Kiwi i Irja Kiwi.

Njihov 100% pamučni frotir, napravljen je isključivo za House of Kiwi kolekciju prema originalnoj paleti boja.

Kolekcije se sastoje od raznolikih ženskih i muških modela dostupnih u nekoliko veličina i u nekoliko varijanti boja. “Volimo tijela različitih oblika i veličina i nije nas briga za godine, zato smatramo da svatko može pronaći nešto za sebe”, kažu vesele iva i Irja. I one su dio She4She!

 

Osim mekog i udobnog pamučnog frotira, zlatni drukeri i podstave s originalnim House of Kiwi uzorcima  detalji su koji čine njihovu odjeću upečatljivom i zabavnom. Podstave su tiskane tradicionalnom metodom sitotiska, s bojama s eko certifikatom, otisnute u maloj obiteljskoj tiskari na najfiniji pamučni popelin.

“Naša odjeća inspirirana je kućnom i uličnom modom, modom noćnog života, omiljenim knjigama, filmovima, stvarnim osobama i fiktivnim likovima, osobnim sjećanjima i osjećajima. Želja nam je bila stvoriti odjeću prilagodljivu svakoj situaciji i svakom dobu dana  koja će potaknuti slobodan duh i guštanje u životu.”

Želimo da se u našim komadima ljudi dobro osjećaju i neprestano im se vraćaju. Više informacija možete pronaći na

www.houseofkiwi.com

instagram: houseofkiwiofficial

kontakt: [email protected]