Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
čišćenje stana
čišćenje stana

Seks

Ménage à trois?

Istražili smo za vas i našli par „uputa“ kako svladati Ménage à trois!

Pretpostavit ćemo kako ste barem jednom u životu razmišljali začiniti vaš seksualni život s još jednim partnerom ili partnericom. Priznali vi to ili ne, nekima to zvuči posve zanimljivo i totalno „vruće“. Naročito muškom dijelu, dok zamišlja scenu iz nekog filmića, zar ne? Prema Durexovom istraživanju iz 2012., o trojcu mašta svaki treći Hrvat! Pitanje je kako zapravo doći do dobrog trojca, do dobre kombinacije. Vjerujemo kako ćete sad ili prestati čitati ili krenuti postavljati pitanja o ljubomori, nesigurnosti… Istražili smo za vas i našli par „uputa“ kako svladati Ménage à trois!

Ako već želite tu kombinaciju, možemo sa sigurnošću reći da ste i napravili prvi korak, samo morate postati potpuno sigurni da je to ono što želite. Prvo i osnovno – razgovarajte s partnerom i nemojte se upuštati u ikakve planove ako niste potpuno sigurni da ste o apsolutno svemu razgovarali, riješili potencijalne probleme/pitanja, dogovorili što se očekuje od vas dvoje, što su vam granice, što smijete s drugima raditi, a što ne. Isto tako, jednako je važno pitanje što točno tražite i zašto to činite. Samo da to ne radite kako bi ga zadržale!

Kada i ako ste sve gore navedeno riješili i krenete u potragu postavlja se pitanje – tko je najbolji odabranik/odabranica za vas? Ako mislite kako je vaša najbolja ili bliska prijateljica jako dobar izbor, jako ćete se prevariti. Uz nju se osjećate najsigurnije, najotvorenije, znate da vam neće „preoteti“ partnera i već odavno znate slatke pikanterije seksualnog života jedna o drugoj. Ta situacija, kao i njegov najbolji prijatelj, zapravo može zakomplicirati sve! S tako poznatom osobom ne možete biti na kraju toliko opušteni i divlji u krevetu. Stalno ćete razmišljati hoće li vas osuđivati kada shvate što volite i radite. Stoga, najbolja opcija je neutralna osoba s kojom nemate previše dodirnih točaka u životu, ali dovoljno ugodna da se možete zajedno opustiti, otići na kavu, popričati, i na kraju i završiti u krevetu.

Kada napokon dođete do osobe koja ima potencijala da vam se pridruži u krevetu, sjednite zajedno na opuštenu kavu, popričajte, dobro istražite koji su njoj/njemu interesi, jer ako nemate iste želje, nažalost, nema smisla. Stavite sve karte na stol i nemojte nikako pomisliti, „mah, znat će da to ne može“. Ne, neće znati i morate sve reći jer još uvijek ne možemo čitati misli.

Ako ste i taj korak uspješno riješili i sve vodi prema famoznom Ménage à trois, razgovarajte opet s partnerom o svemu, o svakom detaljčiću. Dogovorite se za vaše tajne znakove ako vam nešto ne paše ili želite drugačije kako bi mu to dali do znanja, a ne prekinuti ili upropastiti zabavu.

Ono što slijedi je, naravno, pripremiti oblekicu po želji, igračke, ako ih koristite, te prepustiti se novim iskustvima i ispunjavanju želja.

Mi vas, naravno, nećemo osuđivati! Ostajte nam zdravi i pametni!

Više

Život u dvoje

Durex, brand br. 1 u svijetu, koji se brine o seksualnom zadovoljstvu, objavio je istraživanje koje proučava navike parova i njihova velika očekivanja u...

Seks

Smatrate li svoj seksualni život zadovoljavajućim, ali znate da bi mogao biti uzbudljiviji?

Seks

Više od polovice ispitanika tvrdi kako im korištenje kondoma smanjuje osjećaj prisnosti te je manje vjerojatno da će doživjeti orgazam kada koriste kondom.

Istaknuto

Mladi ljudi znaju da bi trebali koristiti kondom svaki put, ali se u žaru trenutka, ovo nepisano pravilo često zanemari.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.