Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Duh i tijelo

Mentalno slobodna mama – radionica koja će ti pomoći da se riješiš svojih tantruma jednom zauvijek!

Radionica je osmišljena na temelju postavki teorije izbora i realitetne terapije, ali i iskustva Mirjane Belavić koja je majka troje djece.

Ako si mama, onda sigurno u jednom danu:                    

  • 157 puta kažeš „Pospremi svoje igračke!“
  • 75 puta lijepo zamoliš „Pojedi do kraja!“
  • 379 puta naglasiš „Ne tuci brata/sestru!“
  • 12 puta napomeneš „Sve ću reći tati!“
  • svake 3 minute čuješ „Mama, mama, mama!“.

Zbog toga se osjećaš bespomoćno, iscrpljeno i potpuno zarobljeno. Imamo nešto za tebe!

Ovog travnja (24.4.2024.g. online, u 17 sati na Zoomu) održava se radionica o odgoju naziva „Odgoj: igre moći ili borba za ljubav?“ u kojoj vas psihoterapeutkinja Mirjana Belavić vodi do mentalne slobode u roditeljstvu. Ova radionica pomaže roditeljima da jednom zauvijek izađu na kraj s tantrumima – ali onim svojima!

Uloge roditelja i djece obilježene su različitim percepcijama odnosa, pa se zato i roditeljima i djeci često čini da se igraju moći ili bore za ljubav. Koliko vam je poznata frustracija prilikom 263 bezuspješne molbe ili zahtjeva vašoj djeci da se spreme za spavanje ili prestanu svađati?!

Bez obzira na to radi li se o svakodnevnim „sitnim“ izazovima male djece (odlazak na spavanje, dijeljenje igračaka, žicanje u trgovini) ili ozbiljnijim zahtjevima adolescenata (izlasci, prve ljubavi, dramatična prijateljstva, otpor u školi i kod kuće), svaki roditelj se barem 138 puta u roditeljskom stažu osjećao bespomoćno, iscrpljeno i potpuno zarobljeno (slobodna procjena autorice).

Upravo je to cilj psihoterapeutkinje Mirjane Belavić koja kroz 90 minuta radionice želi osvijestiti polaznicama koje potrebe ih vode u situacijama kad se u roditeljstvu pojavi frustracija, razumjeti važnost potreba koje pokreću i nas i djecu, te osmisliti nove načine usklađivanja s djetetom kako bi se približili jedni drugima i bili sretniji i slobodniji u tom odnosu.

Trening Mentalne Slobode

Radionica je osmišljena na temelju postavki teorije izbora i realitetne terapije, ali i iskustva Mirjane Belavić koja je majka troje djece. Radionica se nadopunjuje s Treningom Mentalne Slobode kojeg trenutno jedina u Hrvatskoj provodi kao certificirani praktičar mentalne slobode.

Trening Mentalne Slobode omogućuje polaznicima da sami ovladaju osnovnim postavkama teorije izbora i uz stručno vodstvo ih primijene u svim područjima života kako bi učinkovito vladali svojim emocijama i mislima.

Iako odgoj ponekad doista djeluje kao igra moći ili borba za ljubav, mentalno slobodna mama zna kako te igre moći i borbu za ljubav transformirati u pozitivno iskustvo iz kojeg će i ona i dijete izaći kao pobjednici.

Dojmovi polaznica govore da je ovo jedina radionica koja vam je potrebna da bi se u odgoju osjećali ispunjeno i uravnoteženo, bez tantruma!

Ova radionica je točno ono što mi je trebalo da se prestanem uzrujavati zbog svake sitnice i konačno počnem vjerovati sebi i svom djetetu.

Najkorisnija od svega mi je tablica kojoj ću se vraćati svaki put kad se uhvatim u borbu s djecom, i sama sa sobom.

Najznačajnija spoznaja od svih je da nisam bespovratno zeznula svoju djecu. To je točno ono što mi je trebalo!

Više o ovoj temi možete pročitati ovdje i na web stranici www.psihoterapijakarlovac.hr , ali i pratiti zanimljive objave i videozapise iz svakodnevice psihoterapeutkinje Mirjane Belavić koje redovito objavljuje na svom Instagram profilu @mirjanabelavic_psihoterapija.

Sve informacije i link za prijavu na radionicu možete pronaći ovdje. Vidimo se!

Poveznice:

Ne propustite

Beauty report

FOREO, švedski skin-tech div, nudi vrhunska rješenja za zdrav i blistav izgled kože - inovativni proizvodi će osiguravati optimalnu njegu, prilagođenu svim vremenskim uvjetima...

Duh i tijelo

Gušenje pravih osjećaja čovjek na kraju uvijek plaća zdravljem. 

Savjeti stručnjaka

Jedna od tri žene i jedan od pet muškaraca starijih od 50 godina širom svijeta doživjet će prijelom kosti zbog osteoporoze.

Obitelj

U modernom roditeljstvu često se raspravlja o tome kako najbolje zabaviti djecu i održati njihov interes.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.