Mephisto je spreman za ljeto

Vruće ljeto je pred nama i sada je pravo vrijeme za kupnju lagane obuće! Francuski brend Mephisto pripremio je bogatu kolekciju cipela, mokasinki, tenisica, sandala i natikača u kojima će vaša stopala uživati na poslu i u slobodno vrijeme.

1180 kn

Među ženskim Mephisto modelima posebno se ističu sandale s potplatima od 100% prirodnog pluta, proizvedenog od hrasta s održivih plantaža u Portugalu, a u procesu proizvodnje svakog komada obuće veliki dio je ručna izrada. Puna peta je i dalje jedan od najpopularnijih trendova jer, osim što daje željenu visinu, pruža i savršenu stabilnost koja osigurava udobnost. Pri dizajniranju posebna pažnja posvećena je anatomiji stopala tako da sandale pružaju poseban doživljaj ugodnosti i jamče nogama osjećaj lakoće i nakon cjelodnevnog stajanja ili hodanja. U ponudi je velika paleta boja – od nezaobilaznih crne i plave preko toplih smeđih tonova do pastelnih boja s omiljenim metalik efektom, a dizajn je „začinjen“ zanimljivim teksturama kože i lijepim ukrasnim kopčama.

1030 kn

U muškoj kolekciji izbor je također fantastičan, a posebno mjesto zauzimaju iznimno popularne „boating“ mokasinke koje će svi poklonici aktivnog života naprosto obožavati.

Mephisto više od 50 godina proizvodi vrhunsku obuću, poštuje visoke kriterije obrtničke tradicije i nositelj je prestižne oznake „Najbolji brend obuće u Francuskoj“. Cjelokupna nova kolekcija dostupna je u trgovinama u Zagrebu, Rijeci i Splitu te na web-shopu www.shoes.hr.