Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Merveillance Lift: Za snažnu kožu, kao što ste i vi

Jedna kapljica ulja mikroalge u sebi spaja snagu 4 milijardi aktivnih stanica, te tako postaje ekstrakt, iznimno bogat esencijalnim masnim kiselinama i prirodnim antioksidansima.

Otkrijte Merveillance Lift, vaš ljepotni ritual za korekciju bora i čvrstoću kože. 5 njegujućih proizvoda protiv starenja ispunjeno je dragocjenim ultra korektivnim uljem mikroalge. Taj zeleni aktivni sastojak u jednoj kapljici spaja snagu 4 milijarde aktivnih stanica, kako bi otkrio snažnu kožu, kao što ste i vi.

Dan za danom bore su zaglađene, vaša koža je čvrsta i vidljivo mlađa.

Ove veganske formule⁽²⁾ razvijene su na ljubazan način prema okolišu, u skladu s NUXE vrijednostima, bez ugrožavanja užitka, koji pružaju njihove inovativne teksture i osvajajući mirisi (magnolija, frezija, bijeli mošus) ⁽³⁾.

Ključni sastojak: Ultra korektivno ulje mikroalge

NUXE je za glavni sastojak odabrao slatkovodnu mikroalgu (Chlorella Vulgaris), koja ima iznimnu sposobnost regeneracije.

Pojavila se prije 2,5 milijarde godina i zahvaljujući svojoj nepropusnoj membrani, koja joj omogućuje zadivljujuću otpornost, preživjela sve do danas.

Mikroalge se uzgajaju u Bretanji u visokotehnološkim bioreaktorima, koji optimiziraju njihove uvjete uzgoja i osiguravaju njihovu sljedivost i konstantnu kvalitetu. Ulje mikroalgi je dobiveno najsuvremenijom zelenom tehnologijom, koja iz membrane dobiva aktivne molekule, koje su inače teško dostupne. Uz to, ova inovativna ekstrakcija je ljubazna prema okolišu – CO2 se reciklira, ostaci mikroalgi se kompostiraju.

Jedna kapljica ulja mikroalge u sebi spaja snagu 4 milijardi aktivnih stanica, te tako postaje ekstrakt, iznimno bogat esencijalnim masnim kiselinama i prirodnim antioksidansima.

Učinkovitost mikroalge protiv starenja

NUXE uz snagu ulja mikroalge jača dermo-epidermalnu granicu, predio, koji povezuje dermu i epidermu, koja je valovita oblika i pruža čvrstoću i mladost kože.

Starenjem, kao i vanjskim čimbenicima dermo-epidermalna granica se izravnava, što znači, da se bore na površini kože počinju produbljivati. Ultra korektivna učinkovitost ulja mikroalge je dokazana ekskluzivnim in vitro testom: dermo-epidermalna granica ponovno vraća svoj valoviti oblik, broj kolagenskih vlakana u njoj se povećava. Bore su zaglađene, koža je čvrsta i napeta.


Darujemo jednu čitateljicu – Merveillance Lift Crème Velours Effet Liftant, Dnevna učvršćujuća baršunasta krema za normalnu do suhu kožu.

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #sheisthebest
  • Za one koji imaju problema, priznat ćemo i prijave na našem Facebooku
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite nas prijateljima, komentirajte… Vaše nam je mišljenje važno!
  • Ako imate problema s prijavom, proučite https://she.hr/kako-sudjelovati-u-nasim-darivanjima/

Prijave primamo do 11. kolovoza točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Ivana Parić Memedi

Više

Darivanje

Dva potpuno nova proizvoda iz Regenerativne intenzivne linije za njegu kože osmišljena su da zadovolje potrebe zrele kože za one starije od 55 godina.

Savjeti i preporuke

Donosimo preporuke za L'Erbolario skincare proizvode vrijedne dodavanja u košaricu, prema domaćim beauty influencerima.

Duh i tijelo

Zimski wellness igra ključnu ulogu u održavanju ravnoteže tijela i duha tijekom hladnih mjeseci.

Seks

Dame, ako niste raspoložene za seks vikendom, možete odahnuti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.