Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

MIKO predstavio je novu “THE“ kolekciju i svoj PRVI odjevni predmet!

Domaći brand MIKO urban ethno fashion predstavio je novu “THE“ kolekciju. Kolekcija sadrži tri ženske torbe i prvi odjevni predmet s njihovim potpisom- žensku suknju.

Domaći brand MIKO urban ethno fashion predstavio je novu “THE“ kolekciju. Kolekcija sadrži tri ženske torbe i prvi odjevni predmet s njihovim potpisom- žensku suknju. Svaki proizvod iz kolekcije može se nositi na minimalno četiri načina. Uz svaku torbu ili suknju dobivate dodatke kako biste proizvod mogli nositi na više načina za različite prigode i raspoloženja.

 

 

MIKO team se pobrinuo da vam nakon kupnje, proizvod zbog više mogućnosti nošenja nikada ne dosadi. Ono što je najzanimljivije za novu kolekciju je sigurno prvi odjevni predmet. Radi se o ženskoj suknji koja se može nositi s prednje i bočne strane te uz nju dobivate čak četiri motiva Šokice u raznim bojama koji se po vašem izboru i volji mijenjaju. Dodatci u bojama zasigurno su razbili monotoniju crne boje, linija, geometrije i jednostavnosti. Cilj je bio postići da svaka MIKOljupka bira na koji način i kada želi koristiti koju boju i nositi torbu na jedan od načina.

 

 

Pri fotografiranju je cilj bio dobro spojiti efektnu kombinaciju hladnog betona, crne boje i oštrih linija u kontrastu s jarkim crvenim i žutim detaljima. Za modele smo izabrali četiri prekrasne djevojke potpuno različitog izgleda i stila kako bismo na što bolji način približili publici da su naši proizvodi predviđeni za žene svih profila i karaktera.

Bitna informacija je da je CIJELA nova kolekcija snižena 20%. Vrijeme i količine su ograničene, zato požurite i ugrabite savršen poklon sebi ili nekom bližnjem te tako podržite male proizvođače.

 

 

Torbe se mogu kupiti putem Facebooka: https://www.facebook.com/miko.urban.ethno.fashion , Instagrama: https://www.instagram.com/miko.urban.ethno.fashion/  ili maila: [email protected], a uskoro će biti predstavljen i MIKO web shop.

 

Više

Fashion report

MIKO urban ethno fashion domaći je brand svojim dizajnom želi prikazati Slavoniju i njezinu tradiciju na suvremen način.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.