MIKO urban ethno fashion oduševljava

MIKO urban ethno fashion domaći je brand svojim dizajnom želi prikazati Slavoniju i njezinu tradiciju na suvremen način. Iza obiteljske priče iz Vinkovaca,  stoje majka i kćer, s dizajnom te suprug i otac – Miljen Šimunić (1964.-2006.) sa svojim umjetničkim radovima.

MIKO urban ethno fashion ponosan je vlasnik šest kolekcija ženskih torbi, a najnovija – SAND kolekcija javnosti je predstavljena prošli tjedan. Karakteristike Sand kolekcije su, kao što i samo ime kaže, pješčani tonovi koji se savršeno uklapaju u nadolazeće vruće ljetne dane.

Osim dva modela torbi od umjetne kože Trapeze bag i Basic sand ruksak, najnovija u ponudi je torba napravljena od prirodnog materijala- pluta- Cork bag. Svaka torba sadrži ručno izrađene drvene ručke, proizvedene u Hrvatskoj.

Kolekcija se od prijašnjih, osim po izboru materijala, razlikuje i u dizajnu, bojama te fotografijama. Fotografija je najbolji medij koji u najboljem svjetlu može predstaviti proizvod. Za studijske fotografije zaslužan je slobodan dugogodišnji ljubitelj fotografije koji se krije iza pseudonima Krug. Za fotografije u eksterijeru zaslužna je Stella Mešić – Parts of the Sun, povjesničarka umjetnosti, fotografkinja te umjetnička duša, koja je od samih početaka vjeran suradnik branda.

Web stranica je u izradi, a do tada, torbe se mogu kupiti i naručiti putem Facebook profila: https://www.facebook.com/miko.urban.ethno.fashion/?modal=admin_todo_tour , Instagrama:  https://www.instagram.com/miko.urban.ethno.fashion/?hl=hr ili na mail: [email protected]