Mineralni tekući puder matirajućeg efekta

Mineralna dekorativna kozmetika Jane Iredale temelji se na uvjerenju da kožu treba njegovati, štititi i istaknuti, a ne prekriti i promijeniti. Minerali i prirodni pigmenti utkani u njihove pudere naglašavaju i pojačavaju prirodni sjaj, njeguju poput preparativne kozmetike zahvaljujući prirodnim ekstraktima i uljima. Ističu se dugotrajnošću te nude optimalno pokrivanje, a pritom ne opterećuju kožu jer ne sadrže sastojke poput parabena, ftalata, talka i sintetičkih mirisa.

Ovaj prozračan, lagan, višenamjenski 3-u-1 tekući puder ima srednju do visoku moć prekrivanja sadržanu u paleti od 13 nijansi. Pigmenti se prilagođavaju svakom tenu te daju prirodan, baršunast izgled smanjujući vidljivost pora. Puder j čist i siguran: dermatološki testiran, hipoalergen, ne začepljuje pore, pogodan i za najosjetljiviju kožu

Njegujući sastojci:

  • PORETECT ekološki sastojak dobiven iz lanenih sjemenki i sjemenki celera. Zaslužan je za lifting efekt i sužavanje pora.
  • PEPTIDI smanjuju neželjeni sjaj i daju baršunastu teksturu koži.
  • XILOGEL je patentirana mješavina sjemenki tamarinda i hijaluronske kiseline biljnog porijekla. Osigurava elastičnost, zaglađuje i hidratizira.

Puder je možete nanositi kistom (Blending/Contouring) ili prstima, a prije pudera nije potrebno nanijeti primer.