Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Minimalizam Lukabu vjenčanice

Materijali koje dizajnerica Marina koristi su oni već tradicionalno rezervirani za vjenčanice – svila, saten, til i čipka, a dvije haljine iz LookBooka posebno se ističu 3D cvjetnim aplikacijama.

Dizajnerica Marina Jerant uvijek je kreirala za žene koje vole biti primijećene, no ovaj put poigrala se s nešto drugačijim teksturama u dizajnu. Svi modeli nose jasan novi Marinin potpis – potpuno su očišćeni, jasnih su krojeva i minimalističkog stila.

Materijali koje dizajnerica Marina koristi su oni već tradicionalno rezervirani za vjenčanice – svila, saten, til i čipka, a dvije haljine iz LookBooka posebno se ističu 3D cvjetnim aplikacijama.

Hit kolekcije je off-the-shoulder model od lepršave viskoze koja je već na listi čekanja zbog velikog interesa.
Na prvu jednostavna kolekcija, traži prije svega da ozbiljno sagledamo svoj život i shvatimo što nam treba, što volimo a što nam stvara šumove u životu – polazne su misli dizajnerice, što je vidljivo u raznovrsnosti modela, spajanju suprotnosti koje na kraju dovode do potpunog sklada. U trenutku je sve kako bi i trebalo biti – opušteno, tijelu ugodno, a ujedno intuitivno i snažno.

Odlične su vijesti da Lukabu omogućava i međunarodnu dostavu pa ako ste u potrazi za vjenčanicom koja će odisati vašom osobnošću, a nalazite iz izvan granica Hrvatske, posjetite stranicu www.lukabu.com dogovorite vjenčanicu koje je stvorena samo za Vas.

  • Make up potpisuje Aura Beauty Style
  • Hair Magis Studio
  • Model Petra Krpan
  • Fotograf Maps of light

Pročitajte još

S modne piste

Modni studio Arileo poznat po limitiranim kolekcijama i custom made kreacijama, ovo proljeće predstavlja nam očaravajuću mini kolekcijom vjenčanih haljina.

Fashion report

Ivica Skoko u novom bridal lookbooku budućim mladenkama predlaže smjele kombinacije šminke i frizure u stilu 50.-ih godina prošlog stoljeća koje će istaknuti ljepotu žene...

Fashion report

Ove sezone modna kuća Lukabu budućim mladenkama predstavlja sanjivu kolekciju čiji volumeni dosižu nove razmjere te stvaraju nove standarde kreativnosti, glamura i onoga što...

Beauty report

Odlučite li se svoju vjenčanicu iz snova potražiti upravo u ateljeu brenda eNVy room, na isprobavanju će vas osobno dočekati dizajneri.

Advertisement