Minimalizam Lukabu vjenčanice

Dizajnerica Marina Jerant uvijek je kreirala za žene koje vole biti primijećene, no ovaj put poigrala se s nešto drugačijim teksturama u dizajnu. Svi modeli nose jasan novi Marinin potpis – potpuno su očišćeni, jasnih su krojeva i minimalističkog stila.

Materijali koje dizajnerica Marina koristi su oni već tradicionalno rezervirani za vjenčanice – svila, saten, til i čipka, a dvije haljine iz LookBooka posebno se ističu 3D cvjetnim aplikacijama.

Hit kolekcije je off-the-shoulder model od lepršave viskoze koja je već na listi čekanja zbog velikog interesa.
Na prvu jednostavna kolekcija, traži prije svega da ozbiljno sagledamo svoj život i shvatimo što nam treba, što volimo a što nam stvara šumove u životu – polazne su misli dizajnerice, što je vidljivo u raznovrsnosti modela, spajanju suprotnosti koje na kraju dovode do potpunog sklada. U trenutku je sve kako bi i trebalo biti – opušteno, tijelu ugodno, a ujedno intuitivno i snažno.

Odlične su vijesti da Lukabu omogućava i međunarodnu dostavu pa ako ste u potrazi za vjenčanicom koja će odisati vašom osobnošću, a nalazite iz izvan granica Hrvatske, posjetite stranicu www.lukabu.com dogovorite vjenčanicu koje je stvorena samo za Vas.

  • Make up potpisuje Aura Beauty Style
  • Hair Magis Studio
  • Model Petra Krpan
  • Fotograf Maps of light