Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moda

Minimalizam za maksimalan doživljaj

Prekrasan minimalizam za maksimalan doživljaj nove kolekcije vjenčanica u režiji fotografskog dvojca Decker+Kutić.

Od 2013. godine linija Alduk vjenčanica oduševljava ženstvenim i bezvremenski lijepim vjenčanicama. Nova bridal kolekcija donosi vjenčanice za sezonu proljeće/ljeto 2016., a fotografije koje ju prate potpuni su estetski zaokret od dosadašnjih modnih kampanja s ALDUK potpisom. Čiste, pomalo futurističke, no jednostavno lijepe i maksimalno upečatljive fotografije naglasak stavljaju upravo na ALDUK vjenčanice i ruše stereotipe o tome kako bi bridal kampanje trebale izgledati.

Svaka moja kolekcija s bridal predznakom je stilski nastavak gdje kreativno razvijam vjenčanice s Alduk potpisom koje su udobne, neopterećene i moderne. Linije su jako romantične i nježne, a poseban naglasak je na čipki i vezu. U kolekciji se ističu dvije posebne haljine – jedna uska s voluminoznim detaljem sa strane koja je pravo oličenje visoke mode i jedna voluminozna s mnoštvom slojeva ručno naboranog tila koja će svakog ostaviti bez daha,” kaže na Ivan Alduk.

Kada na putu stvaranja naiđete na intrigantnu kreativnu energiju poput Alduka, potreban je tek djelić sekunde da se snaga njegove intimne ideje pretvori u inspiraciju koja oslobađa vizije. Fina kompleksnost slojeva tila, mekanih tekstura čipke i minucioznog veza, animirani gracioznim pokretima modela, razvili su profinjeni, imaginarni dijalog oko kojeg je izgrađena 3D scenografija. Na taj je način stvoren krhki, apstraktni mise-en-scene koji evocira dizajnerov lajtmotiv – dekor dalekog istoka uhvaćen u fotografskom eksperimentu modernih, a opet poetično dramatičnih okvira za Aldukov minimalistički couture,” izjavili su Decker+Kutić.

Na svakoj od osam fotografija jasno su vidljivi prekrasni materijali, posvećenost detaljima i minuciozna izrada ručno i po mjeri izrađivanih vjenčanica.

Želio sam kampanju koja će na neočekivan i  poseban način predstaviti nove vjenčanice. Minimalizam i Japan osnovna su  ideja koju je fotografski dvojac Decker+Kutić reinterpretirao na svoj originalan i moderan način koji svakako ruši barijere u smislu modne fotografije. Vjerujem da će ova kampanja izazvati divne reakcije i da će nova ljepota ALDUK BRIDAL linije doći do punog izražaja,” kaže dizajner Ivan Alduk.

 

Nova kolekcija vjenčanica već je dostupna za probu u dizajnerovom showroomu u centru Zagreba uz prethodni dogovor termina.

Izrada po mjeri te probe na kojima se svaki detalj dovodi do savršenstva dio su stvaranja Vaše idealne vjenčanice s ALDUK potpisom koja ima cijenu od 7 do 9 tisuća kuna.

Ne propustite

Fashion report

Ivan Alduk, poznati hrvatski dizajner neumorno već preko 15 godina gradi prepoznatljivu estetiku svog dizajnerskog rukopisa koji u svakoj novoj sezoni donosi razvoj, promjenu...

Fashion report

Moderne, posebne i uvijek kreativne Alduk vjenčanice se mogu isprobati u dizajnerovu showroomu u Draškovićevoj 33 uz obaveznu rezervaciju termina. 

Fashion report

… i kojim modelima iz sunčanih kolekcija za 2024. godinu poslati poruku ‘urbi et orbi’ o tome tko si?

Fashion report

Svoju dugogodišnju ljubav prema modi za mladenke, a koja je već rezultirala brojnim bestselling vjenčanim haljinama, Aleksandra Dojčinović pretočila je ovih dana u Le...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.