Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Minnie i Mickey u svim modnim kombinacijama

Baby Center je prava modna  destinacija i omiljeno mjesto svakog klinca i klinceze. Od igračaka, odjeće i obuće, Disneyevi likovi će oduševiti i mame i tate.

Generacije su odrastale uz njih. On je jedan od najuspješnijih miševa i već je vremešni djedica. Njegov lik je oživio davne 1928. godine, a pedesetih godina prošloga stoljeća dobio je svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih. Ne postoji proizvod na koji nisu utisnuli, nacrtali, izvezli ili prišili ovog malog miša i njegovu družicu. Čak su mu i mnogi dizajnerski i high street brendovi odlučili odati počast mini kolekcijama.

Vidite djevojčice i dječake u nekim čudnim kombinacijama? Do jučer je vaše dijete poslušno oblačilo sve što ste mu pripremili, a danas odbija nositi baš tu majicu? Ne brinite! Vaše dijete odrasta i pokazuje što voli i u čemu se osjeća dobro. A djeca vole i Disney junake i važno je da im date mogućnost izbora. Poštedjet ćete i sebe i njih pravih jutarnjih drama. Znate li da je sat s likom Mickeya Mousea jedan od najpopularnijih proizvoda? Zamislite kako je uz njega jednostavno naučiti koliko je sati!? Djeca se sporo oblače? Organizirajte natjecanje u brzini s nekom simpatičnom nagradom!

 

Baby Center je prava modna  destinacija i omiljeno mjesto svakog klinca i klinceze. Od igračaka, odjeće i obuće, Disneyevi likovi će oduševiti i mame i tate. Popularni brend Original Marines ima cijelu kolekciju posvećenu ovim junacima. Plišane igračke, vatrogasne postaje, kuhinje… Sve je to dio ponude IMC Toysa. Birajte!

Ne zaboravite, svu ponudu i akcije možete provjeriti ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

Više

Zanimljivosti

U Baby Center po kolica koja će zadovoljiti sve vaše želje. Uz super ljetne popuste!

Zanimljivosti

Uz najveći lanac dječje opreme, Baby Center, bit ćete spremni za nezaboravno ljeto.

Trendovi

Do 10. travnja u Baby Centeru je akcija od 15% na kišobran kolica, pa vam preporučujemo da ne propustite priliku.

Zanimljivosti

Aktivnosti preobražavanja, odnosno preodijevanja, izmjena lica, kretnji, izražavanja emocija, djecu vesele i potiču ih na stvaralaštvo i produktivnu igru.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.