Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Minnie i Mickey u svim modnim kombinacijama

Baby Center je prava modna  destinacija i omiljeno mjesto svakog klinca i klinceze. Od igračaka, odjeće i obuće, Disneyevi likovi će oduševiti i mame i tate.

Generacije su odrastale uz njih. On je jedan od najuspješnijih miševa i već je vremešni djedica. Njegov lik je oživio davne 1928. godine, a pedesetih godina prošloga stoljeća dobio je svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih. Ne postoji proizvod na koji nisu utisnuli, nacrtali, izvezli ili prišili ovog malog miša i njegovu družicu. Čak su mu i mnogi dizajnerski i high street brendovi odlučili odati počast mini kolekcijama.

Vidite djevojčice i dječake u nekim čudnim kombinacijama? Do jučer je vaše dijete poslušno oblačilo sve što ste mu pripremili, a danas odbija nositi baš tu majicu? Ne brinite! Vaše dijete odrasta i pokazuje što voli i u čemu se osjeća dobro. A djeca vole i Disney junake i važno je da im date mogućnost izbora. Poštedjet ćete i sebe i njih pravih jutarnjih drama. Znate li da je sat s likom Mickeya Mousea jedan od najpopularnijih proizvoda? Zamislite kako je uz njega jednostavno naučiti koliko je sati!? Djeca se sporo oblače? Organizirajte natjecanje u brzini s nekom simpatičnom nagradom!

 

Baby Center je prava modna  destinacija i omiljeno mjesto svakog klinca i klinceze. Od igračaka, odjeće i obuće, Disneyevi likovi će oduševiti i mame i tate. Popularni brend Original Marines ima cijelu kolekciju posvećenu ovim junacima. Plišane igračke, vatrogasne postaje, kuhinje… Sve je to dio ponude IMC Toysa. Birajte!

Ne zaboravite, svu ponudu i akcije možete provjeriti ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

Pročitajte još

Zanimljivosti

Za početak, autosjedalica mora odgovarati visini mališana, a zatim i nekim drugim standardima (težini, samostalnom hodanju) kako bi odgovarala baš vašem djetetu.

Zanimljivosti

Nemojte se zamarati razmišljanjima o poklonima, jurnjavi po različitim trgovinama, surfanju po web trgovinama koje neće dostaviti sve na vrijeme – jer sve najbolje...

Zanimljivosti

U vrijeme blagdana sve nas muči ista misao – što kupiti najdražima za Božić, posebice onim najmanjima?

Fashion report

Baby Center slavi svoj deveti rođendan genijalnim sniženjima na kupljenu odjeću i obuću!

Advertisement