Miris ljubavi

Valentinovo nas podsjeća svake godine na najljepši i najugodniji osjećaj – osjećaj ljubavi. I nije dobro razumljiva, ipak se može potpuno osjetiti i kroz razne mirise. 14. veljače možete pokloniti vašim najdražim lijepe mirisne trenutke – trenutke koje vašoj vezi daju novu dimenziju.

Ženstvenost – s.Oliver For Her

Ženski parfem s.Oliver FOR HER očarava svojim elegantnim ružičastim mirisom koji otkriva žensku senzualnost kroz cvjetnu srednju notu s turskom ružom, lagano aromatičnim strukom i nježnom magnolijom. Miris sadržava crveni papar, osnažujuću bergamotu i egotični duh ličija.
s.Oliver FOR HER Parfemska voda, 30 ml, 192 kn

Suverenost – s.Oliver For Him

Muški parfem s.Oliver FOR HIM predstavlja jednu začinjenu i dinamičnu kompoziciju stvorenu za posebne trenutke i djeluje plemenito i pouzdano. Note crnog čaja, svježih jabuka i pikantnih aroma crvenog papra imaju osnažujući učinak. Slijedi elegantan muški sastav ružmarina, pelargonija i cvjetnih zelenih lišća ljubičice – sastav, koji daje osjećaj blagostanja, sreće i ljubavi.
s.Oliver FOR HIM Parfemska voda, 30 ml, 192 kn

page

s.Oliver SO PURE

Nježno, čisto i jednostavno ugodno – tako miriše s.Oliver SO PURE. Zahvaljujući ugodnom i laskavom mirisu, parfem za nju i njega, koji obuhvaća stil života Skandinavaca, savršen je pratitelj za svakodnevni život. Mirisi daju svjetlost i fokusiraju se na najvažnije: dobar osjećaj u svojoj koži i uživanje s minimalističnim akcentima. Novi mirisi s.Oliver SO PURE pomoći će vam da istaknete svoju osobnost. To je koncept životnog lifestyle Hygge, jer svijest o tome što je važno -sigurnost i društvenost – pridonosi osobnoj sreći.

nn
Miris s.Oliver SO PURE Women nježno se spaja s kožom. Citrusne gornje note nadopunjava zeleni bršljan i voćna svježina jabuke. Njima se pridružuju i cvjetni akcenti usađeni u mekano drvo kašmira.
Privlačno ugodno miriše s.Oliver SO PURE Men. Svježina bergamota, zelene jabuke i pikantnog kardamoma već u gornjoj noti zadržava skladni doživljaj mirisa. Svježe cvjetne note u srcu se toplo spajaju s aromatičnom lavandom.

s.Oliver SO PURE Women Eau de Parfum, 30 ml, 170 kn
s.Oliver SO PURE Men Eau de Toilette, 30 ml, 132 kn

Preporučena cijena proizvođača