Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

Mirisna svijeća s humanitarnom porukom

Predivna ručno rađena Durance mirisna svijeća Kraljevski kolač od marcipana skriva pravu bit Božića kroz plemenitu poruku.

Predivna ručno rađena Durance mirisna svijeća Kraljevski kolač od marcipana skriva pravu bit Božića kroz plemenitu poruku. Za svaku prodanu svijeću donira se 10 kn za udrugu Crveni Nosovi koja koja uz pomoć humora pruža podršku djeci i svima koji borave u bolnici.

Svojim gegovima članovi ove udruge obučeni u klaunove pokušavaju djeci otkloniti pažnju od bolesti i straha donoseći im svijet igre, smijeha i radosti. Na isti se način u Francuskoj 1 euro donira dobrotvornoj organizaciji Rêves koja bolesnoj djeci nastoji ostvariti snove.

RučnorađenamirisnasvijećaKraljevskikolačodmarcipana

Ovu svijeću uz humanitarni karakter prati i zanimljiva tradicionalna priča.

Naime, svaki Božić u Francuskoj se peče blagdanski kolač od marcipana pod nazivom Kraljevski kolač u kojem se skriva figurica. Onaj koji tu figuricu pronađe proglašava se kraljem ili kraljicom dana, a ostali dijelovi kolača dijele se potrebitima. Durance također poziva na igru – u ovim svijećama skrivena je figurica, a samo jedna jedina na cijelom svijetu je dobitna i skriva zlatni Napoloenov novčić.

Neka ovaj Božić uz svijeću Kraljevski kolač od marcipana bude magičan, mirisan i humanitaran kakav bi uvijek trebao biti.

Pročitajte još

Moj dom

Dizajnerica interijera Mirjana Mikulec, svojoj popularnoj liniji mirisnih svijeća dodala jednu prigodnu za ovo blagdansko vrijeme, koja nosi ime Zimsko jutro.

Gastronomija

Postanite jednodnevni kralj uz ukusnu slasticu.

Advertisement