Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Mirna Medaković Stepinac zablistala u ALMAfashion komadima

Obline su IN, a njima modni brend ALMAfashion savršeno laska! Samo je važno definirati jeste li više ‘jabučica’ ili ‘kruškica’ odnosno prekrivate li trbuh ili bokove i bedra.

Obline su IN, a njima modni brend ALMAfashion savršeno laska! Samo je važno definirati jeste li više ‘jabučica’ ili ‘kruškica’ odnosno prekrivate li trbuh ili bokove i bedra.

Ovaj modni brend potpisuje popularna modna savjetnica Alma Premerl Zoko koja više od 15 godina uspješno odijeva žene različitih građa tijela učeći kako je svako tijelo lijepo i zaslužuje najviše od mode. Njezin brend ALMAfashion zapravo je priča o 16 različitih konstrukcijskih rješenja koje se različitim načinom krojenja pretvaraju u super modna rješenja. U aktualnoj kolekciji jesen/zima 2018/2019 dominiraju tunike pokrivalice, zanimljive haljine koje magično naglašavaju najbolje na liniji tijela, hlače, asimetrija u svim oblicima i tople jakne i kaputi napravljeni od fine vune.
Zaštitno lice ove sezone je popularna glumica Mirna Medaković Stepinac koja se na prvi pogled zaljubila u ovaj brend!

”Uživam nositi ALMAfashion jer je to prvenstveno odjeća koja voli ženu i njezine obline, naglašava ono lijepo i prekriva nedostatke tijela. Ovaj je brend za svaku prigodu, prilagodljiv svakoj situaciji i spreman na transformacije. ALMAfashion mene prati tijekom cijelog dana, a ono što me kao stvarnu ženu posebno veseli je činjenica kako modna savjetnica Alma svaki komad odjeće stvara s posebnom ljubavlju prema ženskom tijelu”– komentirala je Mirna Medaković Stepinac sadržaj svog ormara u kojem dominira ovaj brend.

Kampanju za sezonu jesen/zima 2018/2019 potpisuje fotograf Nikola Zoko.
Gdje kupiti ovaj modni brend? U Rosesu ( HR design), Slavonskom brodu ( Showroom), Osijeku ( Ze-Ze shop), Rijeci ( Šinjorina), Ljubljani ( Hruška, Jabolko…). Uskoro i putem web shop-a.

Više

Trendovi

ALMAfashion Summer Small Talk priča priču u veselim asimetrijama, rješenjima koja se mogu nositi na nekoliko načina, bojama i uzorcima koji pozivaju na putovanja.

Trendovi

ALMAfashion, od sada je dostupan i u prodajnoj mreži kultnih Jadran čarapa.

Trendovi

Iako su ovog ljeta daleka putovanja stavljena na čekanje, modna savjetnica i dizajnerica Alma Premerl Zoko poziva vas na putovanje.

Trendovi

I u ovoj se sezoni pojavljuju multifunkcionalni komadi koji se nose na barem dva načina, dvobojni predmeti koji su prilagođeni za nošenje u dnevnim...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.