Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Mišo Kovač napunio je Arenu Zagreb

Mišo Kovač apsolutna je institucija hrvatske estrade.

Ogromna gužva ispred zagrebačke Arene i obožavatelji u majicama s likom Miše Kovača sugerirali su da je taj dan konačno došao, nakon pet mjeseci od prve najave koncerta, Mišini obožavatelji konačno su dočekali dan velikog koncerta. Brojni obožavatelji i vrhunska atmosfera  već i prije početka koncerta dala je naslutiti da će ovo biti uistinu noć za pamćenje.

Mišo Kovač apsolutna je institucija hrvatske estrade. Kroz dugogodišnju karijeru jedan od najpopularnijih izvođača u regiji nikada nije ostavio publiku ravnodušnom. Da ni ovaj koncert nije bio ništa drugačiji, svjedoči puna zagrebačka Arena koja je cijelu večer neumorno pratila slavnog Mišu. Dovoljan je bio zamah ruke u dirigentskoj maniri dalmatinskog maestra da svoju vjernu okupljenu publiku zapali u trenu.

Glazbeni prijatelji, obitelj i kolege velikog umjetnika uključujući Ninu Badrić, Ivanu Kovač, Slavonske Lole i Alena Nižetića pridružili su se i oplemenili ovaj koncertni spektakli i svjedočili atmosferi koja se susreće samo na koncertima Miše Kovača. Kroz dva sata pravog vrtloga emocija viđale su se i suze, ali i radost publike. Budile su se uspomene na prve ljubavi, ali i rađale one nove svojstveno opjevanom životu i putu s kojim se mnogi mogu poistovjetiti. Gradonačelnik Zagreba, gospodin Milan Bandić je Miši dodijelio medalju Grada Zagreba za sveukupni doprinos hrvatskoj glazbenoj sceni te 50 godina umjetničkog djelovanja. Koncertnom spektaklu osim gradonačelnika Bandića prisustvovali su Tereza Kesovija, Slavice Ecclestone, Aleksandra Dojčinović, Anica Kovač i Ognjen Vukojević.

S obzirom da se održani koncert nadovezuje na istoimenu uspješnicu prošle godine, održanu u Spaladium Areni u Splitu, oduševljena publika metropole je još jednom dokazala koliko vjernu i raznoliku vojsku obožavatelja Mišo ima iza sebe. Uz ovacije publike i skandiranje, Mišo Kovač je pozdravio publiku s pozornice i obećao im je samo jedno. A to je da ga s publikom samo nebo rastaviti može.

 

Foto: Bojan Zibar

Više

Zanimljivosti

Prizor s jedne od proba, koju je Čolić objavio na svojim društvenim mrežama, a na kojoj se vidi svih 50 članova simfonijskog orkestra, već...

Drama Queen

Okrenem se i odjednom se ponedjeljak pretvorio u četvrtak. Udahnem i već je subota.

Celebrity

Nakon spektakularnih koncerata u Splitu i Beogradu, u sklopu velike turneje 'The Magic Tour', sinoć se i Zagreb naklonio najvećoj regionalnoj zvijezdi - Severini.

Događanja

Brojni hrvatski glazbenici i Mišini prijatelji pridružit će se velikom koncertnom spektaklu u zagrebačkoj Areni, 26.10., te tako postati sudionici i pokretači neopisive atmosfere...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.