Mjuzikl ‘Menopauza’ ne prestaje oduševljavati!

Mjuzikl ‘Menopauza’ još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku. Zbog velikog interesa zagrebačke publike, stalno se dodavaju novi termini izvedbe, pa su tako sljedeći termini: 20.12., 22.12., 23.12. i 27.12., a kako je ovo doba godine kada je skoro sve na popustu, organizatori su odlučili dati popust od 25% za ove blagdanske izvedbe mjuzikla.

Ovo je priča o svim ženama koje prolaze kroz ‘dar-mar’ za vrijeme menopauze koja će oduševiti i muškarce, stoga ne propustite ovu priču o četiri protagonistice – Sanja Doležal, Arijana Čulina, Salome i Karmela Vukov Colić. Ulaznice je moguće kupiti i online putem sustava Eventim https://www.eventim.hr/hr/izvodjac/menopauza-2036/profile.html  i  Ulaznice.hr https://www.ulaznice.hr/web/regular/18343029, ali i na blagajni kazališta ITD (radno vrijeme blagajne je svakim danom od 11:00 do 13:00 sati te od 18:00 do 20:00 sati).

Mjuzikl ‘Menopauza’ postigao je veliki uspjeh na brojnim pozornicama svijeta zato što na vrlo duhovit, iskren i autentičan način oslovljava probleme žena u srednjoj životnoj dobi. No, nisu to samo problemi menopauze, ovdje je za hormonsku tranziciju koju žene u toj dobi prolaze samo dosjetljivo izabrana metafora za brojna životna pitanja s kojima se susreću. Ova predstava govori o starenju, o suočavanju s mnogim strahovima prolaznosti, o odnosu žena i njihovih muškaraca, njihove djece, njihovih sada već ostarjelih roditelja. Ona oslovljava gubitak snage, ali i novu snagu, strah, ali i iskustvo i hrabrost za nove preokrete. Ovdje se govori o nedostatku ljubavi, o životnim prioritetima.

Četiri žene, koje se upoznaju u jednom trgovačkom centru na odjelu donjeg rublja na rasprodaji, nemaju ništa zajedničko osim jednog crnog grudnjaka od čipke i gubitka memorije, valunga, noćnog znojenja, premalo seksa, previše seksa i još mnogo toga. Ova urnebesna glazbena parodija, koja uključuje poznate glazbene hitove iz 60-ih, 70-ih i 80-ih, garantirano će vas nasmijati do suza. U glavnim ulogama hrvatske inačice moći ćete pogledati Sanju Doležal, Salome, Arijanu Čulinu i Karmelu Vukov Colić, koje su utjelovile poduzetnicu, hipijevku, reality zvijezdu i domaćicu, dok je redateljica ovog zabavnog mjuzikla Nina Kleflin.