Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Moć duhovne predaje

Zbirka priča i molitvi koje će vam pomoći da otvorite svoje srce ljubavi, čak i kad vam je teško te tako postati vaš duhovni vodič prepun radosti.

“Ova će vam knjiga promijeniti život. Ja joj se redovito vraćam“, dr. Christiane Northrup, autorica knjige Žensko tijelo, ženska mudrost, Boginje ne stare i drugih svjetskih bestselera.

Knjiga Toshe Silver će vas očarati, utješiti, nasmijati i dirnuti vam srce. No to nije sve. Pokazat će vam kako da se od osobe koju kontrolira ego, preobrazite u osobu kroz Božansko može teći s lakoćom.

Ova predivna knjiga, osim što govori o tome što se može dogoditi kada dopustite Božanskom da preuzme kormilo, u najrazličitijim situacijama – od posla i financija do ljubavi i samopouzdanja – nudi i alat pomoću kojega to može postati vaša dnevna praksa. Zbirka priča i molitvi koje će vam pomoći da otvorite svoje srce ljubavi, čak i kad vam je teško te tako postati vaš duhovni vodič prepun radosti.

Evo kako izgleda primjer priče i molitve iz knjige.

*
Promijeni me, Voljeno Božansko,
u osobu koja može slobodno primati i davati.
Neka sjajno svijetliš unutar moga bića.

*

Promijeni me, Voljeno Božansko, u osobu koja
se uvijek sjeća svoga istinskog identiteta:
bezgranične Svjetlosti i Ljubavi. Dopusti da
poznajem sebe kao čistu svjesnost. Probudi me
iz ovog mjesečarenja i vjerovanja
da sam “samo” ljudsko biće.
Tvoja sam. Ti si moj. Jedno smo.

*

Tosha Silver diplomirala je književnost na sveučilištu Yale, ali se pritom nepovratno zaljubila u metafiziku i jogističku filozofiju. Već 30 godina podučava ljude diljem svijeta kako da se usklade s Božanskom ljubavlju. Prije ove knjige objavila je Outrages Openness (Šokantna otvorenost), a svoje ideje prenosi kroz online program nazvan “Living Outrageous Openness: Think Like a Goddess” (Živeći šokantno otvoreno: razmišljaj kao boginja). Živi u okolici San Francisca, a njezin rad možete pratiti na njezinoj stranici www.ToshaSilver.com i na Facebooku.

[box style=”0″]

Dva primjerka ove divne knjige ide sretnoj čitateljici. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #duh

Prijave primamo do 26. svibnja, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijavljivati neograničen broj puta!

Dobitnice:

  1. Maja Širić
  2. Matea Baćica

[/box]

Više

She Book Club

Zbirka „Spremište Trešnjevka“ sadržava 60 priča posvećenih Zagrebu u drugoj polovini 1980-ih. Knjigom ponovno defiliraju raniji Šovagovićevi junaci, smješteni u hrvatsku metropolu koja s...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.