Moć samomotivacije

Samomotivacija je unutarnji pokretač koji ideje transformira u uspjeh, odnosno ključni faktor na putu do ostvarenja zadanih ciljeva. Istraživanja pokazuju da najveći problem nije kako ili koju odluku donijeti – nego kako je ostvariti, kako se motivirati da ustrajemo u odlukama koje nas mogu dovesti do uspješnog i realiziranog života.

Jedinstvena konferencija “Moć samomotivacije”, koja će se održati u organizaciji Adria Medije Zagreb, magazina Sensa te trenerice načela uspjeha Ive Bele 11. svibnja 2018. u Palace Hotelu u Zagrebu pruža odgovore najvažnija pitanja danas:

  • kako postati pokretač promjene i motivator u svom okruženju?
  • kako iz prepreke izvući maksimum?
  • kako aktivirati unutarnje snage?
  • što uspješni ljudi čine kako bi potaknuli motivaciju?
  • koji alati su potrebni da bi se ideja transformirala u uspješno završen projekt?
  • kako ostvariti zadane ciljeve?

Zadatak ove konferencije jest da sudionici usvoje znanja i alate koji će im pomoći kako se nositi s izazovima poslovnog i osobnog života, kako promijeniti ustaljene obrasce ponašanja koji ih priječe da djeluju i ostvare rast te kako preuzeti aktivnu ulogu u vlastitom uspjehu i postati motivatori u svom okruženju. Iz prve ruke imati će priliku čuti iskustva i savjete osoba koje je moć samomotivacije dovela do vrhunskih rezultata u vlastitom polju djelovanja.

Zvijezde i predavači konferencije su regionalni i svjetski motivatori iz područja biznisa, znanosti, umjetnosti i vrhunskog sporta te stručnjaci za business i life coaching:

Dr. Kenan Crnkić, autor bestselera i transformacijski govornik; Hrvoje Prpić, poslovni anđeo; Ognjen Bagatin, ravnatelj poliklinike Bagatin; Dr. Nada Kaiser, life & business coach i psihoterapeut; Iva Belé, trener načela uspjeha; Ecija Ojdanić, glumica i maratonka; Mirta Fraisman, leadership coach; Dr. med. Goran Ivkić, neurolog; Sandra Paović, profesionalna sportašica te Ana-Marija Jagodić Rukavina, kineziolog.

Ulaznice potražite na LINKU.