Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti stručnjaka

Moćna i svestrana aloe vera

Aloe vera bogata je hranjivim tvarima koje čuva u mesnatim listovima i zadebljanjima stabljike, pritom upijajući sve spojeve iz okoline.

Rješenje za isušenu kožu i kosu ljeti, opekline i alergije od sunca, neurednu probavu na putovanjima i razne druge tegobe, mnogi su pronašli u popularnoj biljci aloe vera – ljiljanu iz pustinje.

Aloe vera bogata je hranjivim tvarima koje čuva u mesnatim listovima i zadebljanjima stabljike, pritom upijajući sve spojeve iz okoline. Upravo zbog tendencije upijanja, važno je birati organski uzgojenu aloe veru jer konvencionalno uzgojena sadrži pesticide, kemikalije i umjetna gnojiva.

Najveći američki brand najčišće organske aloe vere sa zavidnom znanstvenom reputacijom napokon je stigao i kod nas – upoznajte Lily of the Desert.

Kako se dobiva najmoćnija organska aloe vera

Više od 40 godina u teksaškoj oazi zvanoj Rio Grande Valley, tim Lily of the Desert branda uzgaja svoju 100% organsku aloe veru bez pesticida, umjetnih gnojiva i GMO-a. Inovacijama u proizvodnji osigurali su aloe veru u kojoj je očuvano čak 200 aktivnih složenih spojeva u samo jednom svježem listu.

Kad listovi dozru u idealnim uvjetima tla i zraka, ubiru se i unutar 4 sata stavljaju na hlađenje, a zatim obrađuju posebnim tehnikama pod strogim kontrolama kako bi dobiveni sok očuvao sve prirodno sadržane polisaharide, vitamine, minerale, enzime i ostale aktivne komponente.

Snaga znanstvenih inovacija

Analiza je pokazala da Lily of the Desert sok aloe vere dobiven iz lista premašuje standarde kvalitete i sadržaja za 193%. inovacija koja ga dodatno osnažuje je koncentrat polisaharida AloesorbTM ekstrahiran patentiranim postupkom iz fileta biljke.

Lily of the Desert sok i gel dobili su certifikat I.A.S.C. seal of approval koji je jamstvo za čistoću i kvalitetu aloe vere, nakon rigoroznih kontrola uzgoja i proizvodnje.

Korištenjem isključivo organske aloe vere, izbjegavamo zamku unošenja pesticida, konzervansa herbicida, GMO-a i umjetnih sastojaka, koji opterećuju unutarnje organe i stvaraju neravnoteže u organizmu.

Moćna i svestrana aloe vera

Prema istraživanjima i savjetima stručnjaka iz Lily of the Desert, ovu aloe veru možete koristiti na zaista mnogo načina, izdvajamo pet fantastičnih djelovanja.

Iscjeljivanje opeklina i iritacija kože

Aloe vera potaknut će i ubrzati zarastanje opeklina kože uzrokovanih suncem, upalnih procesa i iritacija (poput uraslih dlačica nakon depilacije te alergija na sunce i kozmetičke proizvode). Kad ju namažete na kožu, stvorit će zaštitni sloj koji smanjuje mogućnost isušivanja i oštećenja.

Njegu tjemena i hidrataciju kose

Nakon ljetne izloženosti suncu i morskoj soli koji znaju isušiti tjeme i oštetiti kosu, aloe vera njegovat će je od tjemena do vrhova. Masirajte tjeme gelom aloe vere ili je ostavite kao masku na kosi za efekt obnavljanja vlasi i volumena.

Blistav osmijeh

Ispiranje usne šupljine sokom aloe reducirat će upalne procese zubnog mesa i održati dentalnu higijenu uklanjanjem zubnog plaka. Ako želite imati blistav osmijeh cijelo ljeto, aloe će doskočiti tom izazovu.

Zaštitu od infekcija i uboda insekata

Snažni antioksidansi (polifenoli) u organskoj aloe veri zaustavit će različite sojeve bakterija, eliminirati gljivice te djelovati antivirusno. Možete ju koristiti kao prvu pomoć za gljivična oboljenja kože i noktiju te vaginalne infekcije koje su često rezultat vremena provedenog na bazenima te na plažama. Mazanje gela na ubode insekata (posebno komaraca), ublažit će svrbež i upalu kože.

Detoks probave i tonik za žensko zdravlje

Istražuju se brojna blagodatna djelovanja aloe vere na naše zdravlje. Prema njima, aloe vera aktivirat će probavni trakt i djelovati laksativno što će dobro doći ako vam probava na godišnjem odmoru postane neredovita. Aloe alkalizira organizam i stimulira naš prirodni obrambeni štit. Stimulira metabolizam i pomaže nam povećati otpornost na stres, a pozitivno utječe na ženske reproduktivne organe i regulira menstrualni ciklus.

Više

Beauty report

Ljekovita moć i pozitivni učinci aloe vere poznati su već 6,000 godina. 

Savjeti i preporuke

Aloe vera jedna je od najljekovitijih biljaka na zemlji.

Beauty report

bio&bio trgovine povodom početka proljeća predstavljaju novu liniju organske certificirane kozmetike koja miriše na snove i donosi bogati nordijski ritual ljepote.

Savjeti stručnjaka

Upoznajte Lily of the Desert - najveći američki brand najčišće organske aloe vere sa zavidnom znanstvenom reputacijom.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.