Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Moda na londonskim ulicama

Ono što je sigurno razbilo tmurno i kišovitu jesen na londonskim ulicama je za mene, vrlo iznenađujuća boja, a to je tamno roza.

Što mislite koliko se moda na londonskim ulicama razlikuje od zagrebačkih ulica ili možda splitskih? U principu, ne previše, osim što najavljene modne trendove žene i muškarci ranije prihvate i počnu nositi nego kod nas. S devet milijuna ljudi, u samom gradu Londonu na ulicama možete vidjeti apsolutno sve modne trendove, sve stilove svih supkultura.

Pažnju mi je najviše privuklo ponašanje ljudi, a to je da ne gledaju druge ljude, niti komentiraju što imaju na sebi, kakve frizure nose, koliko tetovaža i pirseva imaju po sebi. Znamo da je kod nas, nažalost još uvijek, sve drugačije i što iskače iz tzv. normalnog, smatrano čudnim i neprimjerenim. Kada ste u tolikom velikom i milijunskom gradu mislim da se možete slobodnije izraziti i izgraditi svoj stil bez imalo neugodnosti i brige što će netko koga jednom u životu sretnete na ulici misliti o vama.

persons-212646_1920

Kako naši modni kritičari najavljuju da je ove jeseni trend nositi gležnjače s otvorenim prstima, posebno crne, na londonskim ulicama je taj dio trenda već u velikom zamahu. Osim što su ove jeseni najčešće nošene tamne boje kao crna, tamno smeđa, mogla sam vidjeti i kaputa svjetlo smeđe boje koja razbija tamnu monotoniju.

Ono što je sigurno razbilo tmurno i kišovitu jesen na londonskim ulicama je za mene, vrlo iznenađujuća boja, a to je tamno roza. Torbice, cipele i kaputi tamno roze su očito neizostavni modni dodatak poslovnim ženama ove jeseni.

12226281_10206087175031203_665492929_n(1)
S obzirom na to da sam posjetila London neposredno prije Noći vještica, osim što su apsolutni svi dućani ukrašeni crnom i narančastom bojom te s raznim dodacima najčešće paukova, crnih mačaka i bundeva u izlozima, ono najzanimljivije meni su bila dječica obučena u razne kostime.

U Londonu nije potrebna sama Noć vještica da se djeca razvesele kostimićima, nego je cijeli listopad posvećen toj noći. Djevojčice obučene u princeze, bubamare, mačkice, dječaci u pirate i ninja kornjače sigurno su razveselili i izmamili osmjeh na lica prolaznika u gradu.

12231503_10206087174791197_568061716_n(1)

Više

Fashion report

U svojoj novoj kampanji Argentum se želio sjetiti svih vas, zahvaliti vam se i reći: "Ti si naš razlog za osmijeh".

Fashion report

U optike diljem Hrvatske stigla je nova VonBogen kolekcija dioptrijskih okvira za žene i muškarce koju karakteriziraju kvaliteta, posebnost i inovativni dizajn.

Trendovi

A koji je bolji način za to od novog para sunčanih naočala

Fashion report

Crocs slavi novom kolekcijom, predstavljajući ikonske parove s poznatim printom Hello Kitty, prepoznatljivim nijansama lika i ekskluzivnim Jibbitz dodatcima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.