Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Modeli sunčanih naočala za savršen ljetni look

Dobar par sunčanih naočala osigurat će vam trenutnu hladovinu ili potrebnu zaštitu od štetnih sunčevih zraka

Ljeto je napokon pred nama. Ne samo da takva sezona predstavlja obnavljanje vitamina D, već je i prilika za ljetne zabave koje organiziraš u svojem vrtu ili piknike izvan grada. Istodobno, i prilika je za osvježenje svojih modnih dodataka –  kupnju novog para sunčanih naočala je, na mnogo načina, iskustvo neusporedive radosti! Na kraju krajeva, one su jedna od najjeftinijih investicija koju možete uložiti za svoj outfit, a opet ih možete nositi svakodnevno. Zapravo, one su najopravdanija kupnja na temelju cijene koje vas mogu transformirati u znanstveno-fantastičnog negativca ili starletu iz 40-ih i to u jednoj brzoj transakciji.

Furla 189€

Dobar par sunčanih naočala osigurat će vam trenutnu hladovinu ili potrebnu zaštitu od štetnih sunčevih zraka. Adekvatna zaštita od sunca očito je najvažnija kada je u pitanju pronalaženje pravog para (a to vrijedi za svako godišnje doba, ne samo za proljeće i ljeto), ali najbolje sunčane naočale također će istaknuti vaš cjelokupni izgled – čak i ako ste istrčali u svojoj trenirci i tenisicama.

Naravno, sunčane naočale ne traju vječno. Lome se i izgrebu, a za to je krivac vaš užurban način života. One nisu imune na munjeviti ciklus modnih trendova, a stilovi najpoželjnijih sunčanih naočala stalno se mijenjaju, zbog čega je kupovina novih nijansi gotovo redovita stvar.

Yalea

Uostalom, ljeti zasigurno želite imati stalnu rotaciju različitih stilova pri ruci kako biste zadovoljili svoje različite modne potrebe. Ili, pokušavate sakriti podočnjake i natečene oči da biste zgrabili svoju prvu jutarnju kavu? Posegnite za upečatljivim velikim sunčanim naočalama, a ako ste krenuli na plažu na ljetnu zabavu, odlučite se za dizajnerske sunčane naočale s dodatnom zaštitom za vaše nježno lice.

Philipp Plein

Na tržištu postoji veliki broj sunčanih naočala različitih stilova, za različite oblike lica i potrebe koje valja istražiti, posebno kada je riječ o odabiru novog para, jer takvo iskustvo kupnje može biti stvarno neodoljivo – i ne tako brzo. Ako ste u potrazi za jednim od najboljih pari sunčanih naočala kako biste svojoj ljetnoj liniji modnih dodataka pružili osvježenje, potražite niže u članku kako biste pronašli pravi model za sebe.

Police

Modeli iz kolekcija Police, Yalea, Furla, Philipp Plein i Fila dostupni su u maloprodajnoj mreži DeRigo partnera: Optika Anda i Livision optika.

Više

Fashion report

Moderan dizajn kojega donose Jadran čarape donosi savršen izbor za svakoga

Fashion report

Obožavatelji Crocsa željeli su meku obuću koja se može nositi ne samo kod kuće, već bilo gdje i bilo kada.

Trendovi

Spoj klasičnih krojeva i elemenata posuđenih iz muškog ormara, upotpunjeni su suptilnim sjajem lurex pletiva, svjetlucavog denima i šljokica.

Trendovi

Ne poznaju sezonu, dorasli su svakoj situaciji, jednako dobro stoje mladima kao i starijima. Oni su četiri veličanstvena komada svakog ormara!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.