Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Modernim izgledom do zajamčene udobnosti za bebe i roditelje

Stimulacijom pet osjetila, bebe uranjaju u svijet pun uzbudljivih avantura.

Stimulacijom pet osjetila, bebe uranjaju u svijet pun uzbudljivih avantura. Stoga, Ergobaby svojim proizvodima želi omogućiti što bliži kontakt beba i njihovih roditelja kako bi zajedno doživjeli svijet koji ih okružuje. Ergobaby Adapt nosiljka prva je Ergobaby nosiljka koja se zahvaljujući sustavu modifikacije panela može koristiti bez umetka za novorođenčad, a elegantnim i bezvremenskim Geo Black printom prikladna je za sve trenutke s kojima se beba i roditelj susretnu.

1

ERGOBABY ADAPT GEO BLACK – ERGONOMIČNOST I UDOBNOST ZA BEBU I RODITELJA

Ergobaby Adapt nosiljka osigurava djetetu ergonomski M-položaj nogu bez obzira na njegovu težinu. Jednostavna je za korištenje, te udobno i ergonomično podržava dijete od novorođenačke do vrtićke dobi (3 do 20 kg) u 3 praktična položaja za nošenje (na trbuhu prema roditelju, na boku i na leđima).

2

Dodatno podstavljene naramenice moguće je i prekrižiti što olakšava roditeljima sitnije građe nošenje djeteta, dok pojas za struk s dvostranim namještanjem i podrškom za kralježnicu pruža novu razinu udobnosti za roditelje. Adapt nosiljka također ima podstavljenu i prilagodljivu potporu za glavu i vrat bebe u kojoj je sakrivena kapuljača za zaštitu protiv sunca. Priznata je kao “proizvod zdrav za kukove” od strane Međunarodnog instituta za displaziju kukova – International Hip Dysplasia Institute.

Ergobaby Adapt Geo Black nosiljka dostupna je u ovlaštenim trgovinama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.089,00 kn.

Više

Zdravstveni karton

Svaka mama ima barem 100 razloga zbog kojih može za sebe reći da je sretna mama, a tijekom brige za dijete zasigurno se dogodi...

Obitelj

Koliko puta ste poželjeli da se možete kretati sa svojom bebom gdje god poželite kroz grad, a da pri tome ne morate isplanirati svaki...

Duh i tijelo

Ljudski nos razlikuje 10 skupina mirisa...

Obitelj

Linija prirodnih proizvoda prilagođena koži beba, djece i mladih najnovije je slatko iznenađenje iz Olivala.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.