Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Modna preporuka: Silver chic

Srebrna (kao i zlatna ) je boja koju je, zapravo, jako lako nositi.

Neki trendovi traju kratko, jako su popularni i viđamo ih posvuda oko nas. Brzo se pojave u modi, dožive „boom“ i nestaju.. No neki trendovi traju. Ostaju u modi sezonama, onako prikriveno, manje prepoznato i nesigurno. Ipak, tu su, i to već godinama. Pravi modni znalci ih obožavaju jer njihovo je postojanje tiha istina koju znaju samo dobro upućeni.

1

Jedan od takvih voljenih trendova u modi je srebrna boja. Ali ne u smislu želim srebrno jer želim zasjati na Staru Godinu! Ona srebrna koju volimo u zimu, proljeće, ljeto i jesen. Ona srebrna koju ako dobro ubacite u dnevno izdanje dobivate titulu URBAN CHIC žene.

2

Zašto se to postiže srebrnom torbom? Tako, vaš ulog srebrne u outfit je umjeren, a dominira na najbolji mogući način. To je boja metala, ogledala, holograma, tehnologije, modernost i futurizma.

3

Srebrna (kao i zlatna ) je boja koju je, zapravo, jako lako nositi. Nisu potrebne neke posebne kombinacije, razmišljanja i trud. Dok zlatnom dodajete dašak glamura dnevnom izdanju, srebrnom dodajete jedan moderan urbani moment savršen za svaku dnevnu odjevnu kombinaciju. Svemu što već imate u ormaru odlično će odgovarati malo srebrne. Ako ju dobro iskombinirate postići ćete ono za što je idealna u dnevnoj varijanti – urbani cool chic kojim ćete oduševite druge, ali najvažnije i samu sebe.

4

Inspiraciju kako nositi srebrne modne dodate pogledajte u galeriji, a sve srebrne torbe možete unajmiti u Silver Clubu.

5

[box style=”0″]

Preporuku daje Dora Fanjek, vlasnica Silver Cluba.

[/box]

Ne propustite

Fashion report

Kolekcija za koju je kampanja snimana u modnoj prijestolnici Milanu krije pet modela torbi koji dolaze u više različitih materijala i boja i sa...

Zanimljivosti

AOB Brand torbe su poznate po kvaliteti materijala, estetici i funkcionalnosti.

Fashion report

Ponekad je za podizanje i najjednostavnijih outfita dovoljan mali detalj koji će u potpunosti preokrenuti cijelu kombinaciju.

Fashion report

Ostvarite popust do čak -50% na odlične Aldo komade!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.