Modni detalji za jesenski street style look

Street style scena i ove jeseni bit će mjesto gdje svi ljubitelji mode mogu prošetati zanimljive odjevne kombinacije i ispričati svoju modnu priču. Glavno obilježje jesenske sezone je slojevito odijevanje u kojoj do izražaja može doći vaša kreativnost i originalnost- stoga se prepustite mašti i bacite na posao.

Fashion&Friends pripremio je upečatljive modne komade koji će vaš stil učiniti zanimljivijim, a na vama je da spajate nespojivo i istaknete se u „moru“ drugih odjevnih kombinacija.

Jednostavni komadi kao što su: traper haljine, suknje ili oversized majice dobit će posebnu notu uz modne detalje poput: marame, remena ili nakita. Što se marama tiče, spadaju u jedan od najzanimljivijih dodataka jer se mogu nositi na različite načine, od toga da ih nosite na glavi, oko vrata umjesto ogrlice ili kao remen, čime ćete svojim hlačama dati poseban sjaj.

Osim marama, najpoželjniji i najpraktičniji dodaci ove jeseni su ruksaci svih oblika, veličina i boja. Bilo da se odlučite za kožni minimalističkog dizajna s metalnim detaljima ili mini ruksak u jarkim bojama i animal printom, jedno je sigurno – učinit će vaš svakodnevni jesenski street style look potpunim.

Na kraju, cijelu kombinaciju zaokružite s predimenzioniranim tenisicama ili upečatljivim gležnjačama i spremni ste za jesen. Svojim kreacijama istaknite vlastitu osobnost i samouvjereno ih nosite gradskim ulicama.

Svoje omiljene kombinacije potražite u najbližem Fashion&Friends store-u ili na www.fashionandfriends.hr