Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Modni dodaci iz anđeoske kolekcije nakita zlatarnica ZAKS sve su traženiji

Kroz mladenačke kreacije ovi modni dodaci ukrašeni najtraženijim proljetnim simbolima poput srca i leptirića isprepliću se sa svetim motivima, a sve kako bi na najljepši način trajnim uspomenama proslavili dragocjene trenutke ljubavi i prijateljstva.

Potaknuti velikim uspjehom anđeoske kolekcije zlatnog i srebrnog nakita koju je prošle godine u ovo vrijeme predstavila omiljena hrvatska teen pjevačka zvijezda Mia Negovetić, u zlatarnicama ZAKS odlučili su proširiti ovu liniju – idealnu za poklanjanje upravo u aktualnoj sezoni proljetnih svečanosti. Svojim pjevačkim umijećem Mia Negovetić osvojila je srca malih i velikih, a nakit iz anđeoske kolekcije zlatarnica ZAKS inspiriran je upravo njenim nebeskim vokalom.

 

Kroz mladenačke kreacije ovi modni dodaci ukrašeni najtraženijim proljetnim simbolima poput srca i leptirića isprepliću se sa svetim motivima, a sve kako bi na najljepši način trajnim uspomenama proslavili dragocjene trenutke ljubavi i prijateljstva.

Pjesma naslova “Moj anđeo si ti” i bajkovita scenografija video spota upotpunjuju priču o luminoznoj i uzvišenoj radosti darivanja dok Mia s nevjerojatnom lakoćom gledateljima prenosi emociju koju pobuđuje sam čin poklanjanja.  Stoga ne čudi što interes za modne dodatke iz ove nježne kolekcije ne jenjava te što mnogi ovog proljeća najbližima žele pokloniti upravo ovakav simbol pažnje, ljubavi i naklonosti.

U vrijeme proljetnih slavlja kao što su pričesti, krizme, krštenja, vjenčanja, rođendani te druge važne obljetnice hrvatski građani često i rado odabiru poklone čija vrijednost ne blijedi – nakit od plemenitih kovina. Naime, riječ je o važnom običaju te neodvojivom dijelu hrvatske tradicije kojeg su mnogi svjesni dok isto objeručke prihvaćaju i mlađe generacije, a  što nas posebno veseli“, poručuju iz zlatarnica Zaks.

U konačnici i bez dvojbe, tražite li ovog proljeća dar trajne materijalne vrijednosti posjetite najbližu zlatarnicu ZAKS te izaberite jedan od motiva iz anđeoske kolekcije nakita – jer upravo kroz simboliku anđela čuvara šaljete najljepšu poruku vječne ljubavi i privrženosti.

Više

Fashion report

Bez obzira o kojem godišnjem dobu se radilo, postoje oni klasični modni dodaci i bezvremenski komadi bez kojih je nezamisliv bilo koji outfit.

Fashion report

Talijanski brend Replay predstavlja omiljene modne dodatke bez kojih je nezamisliva bilo koja modna kombinacija - radi se naravno o torbama.

Trendovi

Poigrajte se upečatljivim i zanimljivim nakitom, bilo u svrhu postizanja onog završnog “wow” efekta svojeg ljetnog looka, bilo da pak cijeli outfit kreirate oko...

Dizajn

Zaručnički prsten jedan je od najromantičnijih i najposebnijih iskaza ljubavi, vjernosti i predanosti, magični podsjetnik na nezaboravan trenutak ispunjen iznenađenjem i radošću, vječni simbol...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.