Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Modni dodatak bez kojeg ne možemo!

Nijedan look nije potpun bez modnih dodataka. I najkraći izlazak iz kuće nezamisliv je bez – sunčanih naočala.

Visoke ljetne temperature pred kraj  proljeća, požurile su fashionistice u šoping i kupnju novih ljetnih kombinacija. A svaka od njih itekako dobro zna, da nijedan look nije potpun bez modnih dodataka. I najkraći izlazak iz kuće nezamisliv je bez – sunčanih naočala. Pa ako još niste odabrale svoj omiljeni model za nadolazeće ljeto, donosimo vam djelić ovosezonskih modela s kojima ćete se istaknuti i biti in.

Police

Trendovi

Povratak svemu onome što nam je pandemija uskratila, druženjima, izlascima, dotjerivanju… iznjedrio je odvažne i živahne trendove i kad je o sunčanim naočalama riječ. Protagonisti mnogih kolekcija razne su kombinacije boja – od blokova boja i umetaka u bojama do kontrasta i vješto kombiniranih uzoraka.

FurlaFurla
Yalea
Yalea

Ni oblici nisu ništa manje zanimljivi – od retro silueta koje predstavljaju nostalgičan povratak u prošlost do futurističkih modela za neukrotivu modnu osviješenost.

Furla
Furla

Tu su i vitki metalni oblici, ali i zadebljani okviri na predimenzioniranim modelima, zatim različiti geometrijski oblici – okrugli, kvadratni, šesterokutni… ali i oni apsolutno trendovski modeli avijatorskog stila. I premda su oni retro i predimenzionrani rezervirani za nježniji spol, mnogi su modeli unisex, od kojih izdvajamo upravo sunčane naočale aviator oblika koje u prednjem dijelu mogu biti oble i izdužene ili pak ravne.

Furla
Fila
Fila
Yalea

Koji god model da izaberete, važno je da je lako nosiv u mnogim kombinacijama i prilikama, ali i da na najbolji način istakne vaše lice i uokviri ga. Jer modni dodaci su tu da istaknu ljepotu svake žene i da se i zahvaljujući njima svaka od njih osjeća ugodno. 

Police

Više

Fashion report

Iako je crna ili bež salonka must have svakog ormara, ovog proljeća dominirat će salonke u bojama poput jake plave, zelene, žute, ružičaste ili...

S modne piste

Njihov tim prepun je kreativnih pojedinaca, a odlikuje ih to što svaki kupac postaje dijelom CHYPKA obitelji i što njihovi modni detalji stvaraju trendove...

Fashion report

Police se od samog početka našao u uspješnoj interpretaciji slobodnog i odvažnog duha koji odbija igrati po pravilima.

Drama Queen

Doista, ima li išta na našem tijelu da volimo? Ima li išta što na svome tijelu ne bismo mijenjali, a dato nam je?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.