Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Modni dodatak bez kojeg ne možemo!

Nijedan look nije potpun bez modnih dodataka. I najkraći izlazak iz kuće nezamisliv je bez – sunčanih naočala.

Visoke ljetne temperature pred kraj  proljeća, požurile su fashionistice u šoping i kupnju novih ljetnih kombinacija. A svaka od njih itekako dobro zna, da nijedan look nije potpun bez modnih dodataka. I najkraći izlazak iz kuće nezamisliv je bez – sunčanih naočala. Pa ako još niste odabrale svoj omiljeni model za nadolazeće ljeto, donosimo vam djelić ovosezonskih modela s kojima ćete se istaknuti i biti in.

Police

Trendovi

Povratak svemu onome što nam je pandemija uskratila, druženjima, izlascima, dotjerivanju… iznjedrio je odvažne i živahne trendove i kad je o sunčanim naočalama riječ. Protagonisti mnogih kolekcija razne su kombinacije boja – od blokova boja i umetaka u bojama do kontrasta i vješto kombiniranih uzoraka.

FurlaFurla
Yalea
Yalea

Ni oblici nisu ništa manje zanimljivi – od retro silueta koje predstavljaju nostalgičan povratak u prošlost do futurističkih modela za neukrotivu modnu osviješenost.

Furla
Furla

Tu su i vitki metalni oblici, ali i zadebljani okviri na predimenzioniranim modelima, zatim različiti geometrijski oblici – okrugli, kvadratni, šesterokutni… ali i oni apsolutno trendovski modeli avijatorskog stila. I premda su oni retro i predimenzionrani rezervirani za nježniji spol, mnogi su modeli unisex, od kojih izdvajamo upravo sunčane naočale aviator oblika koje u prednjem dijelu mogu biti oble i izdužene ili pak ravne.

Furla
Fila
Fila
Yalea

Koji god model da izaberete, važno je da je lako nosiv u mnogim kombinacijama i prilikama, ali i da na najbolji način istakne vaše lice i uokviri ga. Jer modni dodaci su tu da istaknu ljepotu svake žene i da se i zahvaljujući njima svaka od njih osjeća ugodno. 

Police

Više

Zanimljivosti

Trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu, ali neki materijali ostaju uvijek IN – a jedan od takvih je jeans ili traper.

Moj dom

Naš najveći problem je, barem što se tiče knjiga, taj da nismo dobro organizirani i najčešće ne možemo naći baš onu koja nam treba...

Trendovi

Iako je već druga polovica ljeta, još uvijek je dobar tajming da ulovite novi par sunčanih naočala prije nego što nastupi hladnije vrijeme.

Trendovi

Povezanost ljudi koji nose FREYWILLE nakit, zanimljivo  je interpretirao Ante Odak kroz seriju fotografija  nadahnutih dalmatinskim tiramolima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.