Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Modni pique jedne balerine

Etna Maar oduševila novom kampanjom.

Koliko je ”uboda ” na prstima potrebno za otplesati jedan ples, koliko uboda iglom treba za jednu kreaciju?

Vjerojatno, ni balerina, a ni dizajnerica, nikad to nisu brojale, one su samo željele svoje osjećaje i promišljanja o svijetu oko sebe iskazati plesom i kreacijom.

IMG_3788

Tako je i u najnovijoj kampanji Etne Maar za proljeće ljeto 2017. balerina zagrebačkog baletnog ansambla HNK-a Lucija Radić (dobitnica nagrade Ana Roja) kroz svoje baletne pokrete dočarala ljetnu kolekciju Etne Maar, i time pokazala da je odjeća dizajnerice Andrijane Subotić Pjajčik prilagodljiva svakoj prilici, nesputana, a istovremeno snažno pokazuje karakter samosvjesne žene koja se ne skriva iza svojih emocija.

IMG_3918

Kolekciju čine pamučne haljine, lanene tunike i hlače, prozračna pletiva, mantili i jakne u bijeloj i crnoj boji, nezaobilaznoj crvenoj, te neobičnoj plavoj i bež.

IMG_3972

Sve se može međusobno kombinirati čime se stvaraju slojeviti stylinzi prikladni za sezonu koja dolazi.

Napravite jedan ”pointe ” (dignite se na prste ), pogledajte oko sebe i hrabrim Piqueom započnite ovosezonski ples u jednoj od kreacija Etne Maar.

Baletne pokrete spretno je ulovila u svom objektivu Vladimira Spindler, a grafički obradila Senja Vild.

Šminka: Kristina Atletić

 

Ne propustite

Dizajn

Motiv cvijeta je apliciran na čitav niz odjevnih predmeta od lana i pamuka, modnih dodataka od gume i kože te raznih dekorativnih kućanskih predmeta.

Fashion report

Jesenska kolekcija Etna Maar dizajnerice Andrijane Subotić Pjajčik inspirirana je urbanim, suvremenim ženama koje zadivljuju neiscrpnom energijom i stalno su u pokretu.

S modne piste

Zlatna igla je obrtnička modna revija koja je ove godine po 87. put po redu okupila najbolje zagrebačke obrtnike i dizajnere.

S modne piste

Limitirana capsule kolekcija Etna Maar stvorena je za ljeto, ali će se sjajno kombinirati i u nadolazećoj sezoni, uz ranojesenske komade odjeće.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.