Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Modni pique jedne balerine

Etna Maar oduševila novom kampanjom.

Koliko je ”uboda ” na prstima potrebno za otplesati jedan ples, koliko uboda iglom treba za jednu kreaciju?

Vjerojatno, ni balerina, a ni dizajnerica, nikad to nisu brojale, one su samo željele svoje osjećaje i promišljanja o svijetu oko sebe iskazati plesom i kreacijom.

IMG_3788

Tako je i u najnovijoj kampanji Etne Maar za proljeće ljeto 2017. balerina zagrebačkog baletnog ansambla HNK-a Lucija Radić (dobitnica nagrade Ana Roja) kroz svoje baletne pokrete dočarala ljetnu kolekciju Etne Maar, i time pokazala da je odjeća dizajnerice Andrijane Subotić Pjajčik prilagodljiva svakoj prilici, nesputana, a istovremeno snažno pokazuje karakter samosvjesne žene koja se ne skriva iza svojih emocija.

IMG_3918

Kolekciju čine pamučne haljine, lanene tunike i hlače, prozračna pletiva, mantili i jakne u bijeloj i crnoj boji, nezaobilaznoj crvenoj, te neobičnoj plavoj i bež.

IMG_3972

Sve se može međusobno kombinirati čime se stvaraju slojeviti stylinzi prikladni za sezonu koja dolazi.

Napravite jedan ”pointe ” (dignite se na prste ), pogledajte oko sebe i hrabrim Piqueom započnite ovosezonski ples u jednoj od kreacija Etne Maar.

Baletne pokrete spretno je ulovila u svom objektivu Vladimira Spindler, a grafički obradila Senja Vild.

Šminka: Kristina Atletić

 

Pročitajte još

Fashion report

Ukrojene haljine, pa čak i štepani zimski kaputi blago naglašavaju struk , sužavaju siluetu, ali opet ne previše kako bi se i dalje zadržala...

Fashion report

I upravo tako, sljedeći svoje srce, dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik je posegnula u najsnažniju inspiraciju, u slobodu, i kreirala za svoj brend Etna Maar...

S modne piste

U svijetu u kome je sve više lažnih vijesti, nepovjerenja i podjela, potraga za istinom čini se važnijom nego ikada prije.

Trendovi

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik odlučila je dati svoj doprinos u borbi ljubavi protiv korone i osmislila mini kolekciju vjenčanica upotpunjenu šarmantnim zaštitnim maskama.

Advertisement