Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Modno savjetovanje – modni užitak koji si svatko može priuštiti!

Modno savjetovanje je jedinstvena usluga koja omogućava baš svakom čovjeku da vidi kako najbolje izgleda u vlastitom tijelu!

Zamislite, vi ste u kabini svoje omiljene trgovine, a modna savjetnica za vas bira odjeću i donosi komade koje pretvara u neodoljive modne kombinacije. Odjednom se zaljubljujete u vlastiti odraz u ogledalu i suočavate s jednim problemom- kako kombinirati način plaćanja i sve to što vas lijepo odijeva ubaciti u svoj ormar!

Upravo ovaj scenarij svakodnevica je jednine domaće modne savjetnice Alme Premerl Zoko koja istinski uživa radeći svoj posao! I to godinama koliko traje njezina ‘misija’  odijevanja  brojnih žena u kombinacije koje će ih učiniti lijepim i ženstvenim. Njezina je formula jednostavna, tijela se dijele po svojoj građi, svako je tijelo izazov za sebe, za sve postoji neko pravilo, a osnovno je zavoljeti se od glave do pete. Modni su trendovi prilagođeni nama i za svakoga od nas postoji komad koji nas lijepo odijeva. Samo ga treba znati prepoznati…

S Almom smo razgovarali između dva modna savjetovanja, pokušavajući saznati više o samom modnom savjetovanju i načinu na kako se može svatko od nas prepustiti ovom modnom užitku. Jer moda je, kako kaže Alma, igra, a pravila za tu igru postoje!

 Što točno znači modno savjetovanje, usluga koja je uvelike popularna u svijetu?

Modno savjetovanje je, rekla bih, jedinstvena usluga koja omogućava baš svakom čovjeku da vidi kako najbolje izgleda u vlastitom tijelu! Tijelo u kojem živimo je ono što smo dobili od svojih roditelja, a način kako ćemo to tijelo najbolje prezentirati je umijeće koje se uči. U odnosu na stilistu, modni savjetnik bira najbolje za svako tijelo, bio odjevni predmet must have ili klasično rješenje uz koje se lako kombinira ultimativni modni trend.

Kao modna savjetnica uvijek počinjem na isti način! U kabini razgovaram s klijenticom o tijelu kojeg vidimo. Odredim građu tijela i komentiramo dobre strane građe i ono što treba sakriti. Nakon toga ja krećem u potragu za odjećom i modnim detaljima radeći na modnom stilu svake osobe.

Alma Pemrl Zoko

Alma Pemrl Zoko

Jesu li žene samokritične?

I previše! Kad počnemo modno savjetovanje uvijek kažem klijentici da opiše svoje tijelo. Ja vidim lijepu i vitku ženu, a ona opisuje neku bucku s naglašenim trbuhom, ružnim nogama, širokim ramenima… Moje je iskustvo da i savršene žene nikad nisu zadovoljne svojim tijelom ističući detalje na svojoj građi tijela kao nešto s čime je nemoguće živjeti (ogroman trbuh kojeg nema, vrećice na koljenima koja su savršena, debljina listova koji su proporcionalni…). U kratkoj analizi tijela žene popuštaju i prepuštaju se upravo za njih odabranim komadima.

Vole li žene ovu uslugu?

Rekla bih da, da! Najčešće moja modna savjetovanja završavaju riječima ‘gdje ste do sada bili’, ‘kako sam ja griješila’, ‘ne mogu vjerovati da tako dobro izgledam’, ‘ovo je nešto što nikad ne bih probala, a stoji mi kao saliveno’…  Odlaze sa savjetovanja sretne i zadovoljne, pune samopouzdanja i najčešće me preporučuju svojim prijateljicama. I poklanjaju me onima za koje misle da bi trebale dobiti ‘modnu injekciju’ i koristan savjet!

Kako reagiraju muškarci? Pristaju li i oni na modno savjetovanje?

O da! Neki dobrovoljno, a neki i prisilno… ha ha! Šalu na stranu, puno je modnih klijentica dovelo na modno savjetovanje i svoje supružnike želeći im pokazati kako mogu izgledati. Zamijenila sam im tako odjeću u kojoj su izgledali (pre)staro, punije, nezgrapnije. I u muškom odijevanju postoje pravila kojih se treba pridržavati i kad se svaki muškarac suoči s greškama koje konstantno radi i dopusti promjenu krojeva koji su u skladu s tijelom. Moram priznati da je dosta muškaraca otkrilo ovu uslugu i sami pa barem dva puta godišnje i u posebnim prigodama uz moju pomoć biraju odjevne kombinacije.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kako do vas doći?

Na modnom portalu www.modniALMAnah.com u rubrici http://www.modnialmanah.com/shopping-sa-stilistom/ lako dolazite do ove usluge. Dovoljno je samo ispuniti obrazac i poslati, a odgovor o slobodnom terminu dolazi u roku 24 sata!

Usluga modnog savjetovanja traje 90 minuta, a cijena joj je 300 kuna (plus pdv).

Znači, tko želi individualan pristup i temeljito modno savjetovanje može vas bukirati online, a za one koji su ovih dana u šopingu, na kojim mjestima savjetujete?

Na početku smo ljeta pa za sve one koji žele obnoviti ljetni look evo mojeg rasporeda.

Modno savjetuje:

  • u Hogl shoe fashion storu / Ilica 14 u četvrtak 29.6. ,
  • u petak 30.6. sam u Mohitu/Arena centar,
  • subota 1.7. rezervirana je za Naf Naf/ Ilica 8 do 14:00 sati,
  • a u C&A shopu CCO west savjetujem istog dana od 16:00-20:00 sati!

Uz modno savjetovanje tijekom vikenda moju uslugu upotpunjuje i beauty priča- u Mohitu i u C&A ne propustite make up s potpisom Revlona, a u Naf Naf-u stilisticu kose Batiste koja će plesti ljetne pletenice.

Foto Nikola Zoko

Pročitajte još

Trendovi

Iako su ovog ljeta daleka putovanja stavljena na čekanje, modna savjetnica i dizajnerica Alma Premerl Zoko poziva vas na putovanje.

Trendovi

Kako se odjenuti za blagdansko vrijeme i koji su to IT komadi ove zime?

Fashion report

Make over je počeo kratkim modnim razgovorom u kojem je svaki model otkrio svoje navike u odijevanju, koje je stilistica poslušala osmišljavajući svoj total...

Fashion report

O hit komadima za ljeto 2019. pričalo se na modnoj reviji brenda ALMAfashion kojeg potpisuje modna savjetnica Alma Premerl Zoko održanoj u Högl storu...

Advertisement