Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Monika Sablić zasjala je kao model

Monika Sablić stala je pred fotoobjektiv poznate umjetnice Biljane Gaurine za svoju mini cruise kolekciju.

Nakon što su joj zaštitna lica za kolekcije bile najljepša Europljanka 1993. Fani Čapalija, manekenka Iva Leko, prva pratilja Miss Hrvatske 1997. Iris Rajčić, te ukrajinska glumica, voditeljica, pjevačica i manekenka Ana Sedokova, splitska dizajnerica Monika Sablić stala je pred fotoobjektiv poznate umjetnice Biljane Gaurine za svoju mini cruise kolekciju.

_MG_7934_web _MG_8003_web

“Nisam imala tremu pozirajući jer Biljana je prava profesionalka, a odlučila sam se ovaj put biti model za moju kolekciju zbog klijentica koje me vole vidjeti u odjeći s mojim potpisom”, kaže Miss Dalmacije 1999. godine.

_MG_8060_web _MG_8065_web

Kolekcija se sastoji od crvene haljine na crne točkice, duge bijele haljine na preklop i čipkastog kratkog kombinezona koji izgleda kao haljinica. Prepoznatljiv Monikin potpis su dodaci u kosi i velike naušnice zlatarne Dvornik. Ti detalji dali su razigran i dalmatinski štih cijeloj kolekciji što je oduševilo klijentice. Kampanja je snimana u etno selu Gastro Zagora na Klisu, frizuru potpisuje Ivica Šuljak, a make up Madri.

_MG_8111_web _MG_8160_web

Više na: Monika Sablic Atelier

Ne propustite

Fashion report

Iako dolaze iz dva različita tabora izbora ljepote, Monika Sablić bila je Miss Dalmacije 1999., a Renata Lovrinčević Buljan Miss Universe 2000. splitsku modnu...

Fashion report

Kolekcijom dominiraju uvijek glamurozni pliš, čipka i šljokice, Monikin zaštitni znak.

Fashion report

Nakon snimanja mini božićne kolekcije s Miss Europe 1993. godine Fani Čapalijom, još jedna misica postala je zaštitno lice splitskoj modnoj dizajnerici Moniki Sablić.

S modne piste

Monikina Lolita nije djevojčica u svijetu odraslih, upravo suprotno.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.