Morate zablistati u elegantnoj, profinjenoj i jedinstvenoj haljini?

Baš kao što su zlato i poludrago kamenje sinonim za glamurozan nakit, Manolo Blahnik za savršene cipele, Louis Vuitton za najprestižnije torbice, Sherri Hill je sinonim za raskošne haljine poznate na svjetskoj, ali i hrvatskoj sceni.

50069-white

Jednom u životu sigurno postoji prilika kad morate zablistati u elegantnoj, profinjenoj i  jedinstvenoj haljini, bilo da je to maturalni ples, vlastito vjenčanje, vjenčanje vaše najbolje prijateljice, godišnjica braka ili proslava rođendana.

11334-white

Obožavateljice Sherri Hilla – Selena Gomez, Paris Hilton, Kim Kardashian i druge svjetske zvijezde te poznate Hrvatice kao Severina, Blanka Vlašić, Sandra Bagarić, Franka Batelić i Lana Jurčević prepoznale su taj brand već godinama unazad.

50780-red-1

Kolekciju Proljeće 2017. obilježio je cvjetni dizajn i nježne pastelne boje, a modeli su lepršavi i ženstveni. Izrađeni su od najfinijih materijala s ukrasnim nitima, čipkom, kristalima ili biserima. Bez obzira je li riječ o dugoj, koktel ili dvodijelnoj haljini kao salivena odijeva ženu bez obzira na njen stas i visinu, a otkriveni dijelovi tijela svaki ovaj model čine još posebnijim.

S50889-blue-5

Modele kolekcije Proljeće 2017. dođite pogledati i isprobati u Sherri Hill u Radničkoj cesti 52, Zagreb.

Za one koji nisu u Zagrebu, informacije o haljinama mogu potražiti na www.sherrihill.com, na FB stranici SHERRI HILL HR ili na brojeve 01 48 36 104, 099 32 10 104.