Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Istaknuto

Morate zablistati u elegantnoj, profinjenoj i jedinstvenoj haljini?

Jednom u životu sigurno postoji prilika kad morate zablistati u elegantnoj, profinjenoj i jedinstvenoj haljini, bilo da je to maturalni ples, vlastito vjenčanje, vjenčanje vaše najbolje prijateljice, godišnjica braka ili proslava rođendana.

Baš kao što su zlato i poludrago kamenje sinonim za glamurozan nakit, Manolo Blahnik za savršene cipele, Louis Vuitton za najprestižnije torbice, Sherri Hill je sinonim za raskošne haljine poznate na svjetskoj, ali i hrvatskoj sceni.

50069-white

Jednom u životu sigurno postoji prilika kad morate zablistati u elegantnoj, profinjenoj i  jedinstvenoj haljini, bilo da je to maturalni ples, vlastito vjenčanje, vjenčanje vaše najbolje prijateljice, godišnjica braka ili proslava rođendana.

11334-white

Obožavateljice Sherri Hilla – Selena Gomez, Paris Hilton, Kim Kardashian i druge svjetske zvijezde te poznate Hrvatice kao Severina, Blanka Vlašić, Sandra Bagarić, Franka Batelić i Lana Jurčević prepoznale su taj brand već godinama unazad.

50780-red-1

Kolekciju Proljeće 2017. obilježio je cvjetni dizajn i nježne pastelne boje, a modeli su lepršavi i ženstveni. Izrađeni su od najfinijih materijala s ukrasnim nitima, čipkom, kristalima ili biserima. Bez obzira je li riječ o dugoj, koktel ili dvodijelnoj haljini kao salivena odijeva ženu bez obzira na njen stas i visinu, a otkriveni dijelovi tijela svaki ovaj model čine još posebnijim.

S50889-blue-5

Modele kolekcije Proljeće 2017. dođite pogledati i isprobati u Sherri Hill u Radničkoj cesti 52, Zagreb.

Za one koji nisu u Zagrebu, informacije o haljinama mogu potražiti na www.sherrihill.com, na FB stranici SHERRI HILL HR ili na brojeve 01 48 36 104, 099 32 10 104.

 

Više

Zanimljivosti

Željeli biste se istaknuti nečim unikatnim no nemate ideju gdje pronaći poseban dar?

Zanimljivosti

Neki mladenci i inzistiraju na darovima jer žele imati vašu uspomenu, a ako ste vi pripremili novac kao dar, našli ste se u problemu.

S modne piste

Najnoviju žensku kolekciju osmišljenu povodom 25.-e obljetnice rada i postojanja, doajen hrvatske mode, Ivica Skoko, predstavio je samostalnom revijom na jednoj od najljepših morskih...

Zanimljivosti

Ljetna sezona posebno je izazovna za planiranje i organizaciju, jer čak i nekoliko stupnjeva može manje-više utjecati na cjelokupni doživljaj.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.