Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Morske vibracije i casual duh

More, morske vibracije, casual… Ah, jedva čekamo, zar ne?

Springfield, brand mladenačkog i casual duha, predstavlja novu modnu kampanju prikladnog imena ‘My Perfect Summer #Join This Wave’, dok poznati španjolski glumci Mario Casas i Ursula Corbero imaju ključnu ulogu u Springfield-ovom modnom filmu te su savršeno utjelovili pozitivne ljetne vibracije.

Egzotična španjolska obala poslužila je kao mjesto radnje nove kampanje, koja uz dobre morske vibracije poziva na uživanje u svakom ljetnom trenutku. Springfield želi da mladi na Instagramu rade upravo ono što najbolje znaju – ovjekovječe svoje savršene ljetne trenutke uz hashtag #JoinThisWave te da svaki dan žive punim plućima i u pozitivnom raspoloženju. Kroz kampanju ‘My Perfect Summer’, Springfield se želi još više povezati sa mladima, ali na direktan i suvremen način.

Springfield_UrsulaCorberoMarioCasas(4)

Mario Casas i Ursula Corbero su na poseban način povezani s mladima koji u njima vide uspješne, profesionalne mlade osobe, dok je Springfiled na globalnoj razini izvanredan primjer branda koji se može pohvaliti avanturističkim i optimističnim duhom.

‘Riječ je o kampanji koja na savršen način prenosi casual duh, ali i emocionalni profil ovog branda. To je pravi dokaz da se Springfield-ov DNK temelji na impresivnoj ideji kako svaki dan može biti poseban ukoliko ga živimo na svoj način, sa svojim vlastitim stilom i fokusiranjem na pozitivne strane života i ljudi kao ključa za uspjeh.’ – dodala je Alexandra Franco, direktorica marketinga.

Springfield_UrsulaCorberoMarioCasas(3)

Mario odlično predstavlja znatiželjni um i istraživačku narav istinskog pustolova. On je osoba koja svoju strast shvaća vrlo ozbiljno, ali na vrlo osoban način uživa u svakom trenutku. Ursula je vesela, zabavna i spontana mlada žena, puna životne energije. Uvijek je spremna na nove životne izazove, nova poznanstva i prijateljstva – stoga je ovaj glumački tandem odličan izbor za novu kampanju jer konačno imamo samouvjerene, mlade ljude koji znaju što žele!

Više

Putovanja

Netko je mudar davno rekao Kad pogledam more, čini mi se da njegovi valovi nose moju tugu – pa svi kojima je potreban odmor...

Seks

Ako ste se ikada pitali kako sa svojim partnerom uživati u ludim vodenim avanturama, vrijeme je da se upoznate s idejom seksa pod vodom.

Fashion report

Sezona započinje folk- zapadnom inspiracijom kojom dominira paisley uzorak, a isti prevladava na haljinama i bluzama stvarajući ključni casual look u kombinaciji s traperom.

Fashion report

Zimsko godišnje doba poziva nas da se ušuškamo u tople dekice uz duge filmske maratone ili da se smjestimo u najdraži kafić uz šalicu...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.