Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Motion Candles predstavlja svijeće sa skrivenom porukom – novu dimenziju uživanja u mirisima

Svaka svijeća u Motion Candles je ručno rađena od sojinog voska, pružajući tako ekološki prihvatljivu alternativu tradicionalnim svijećama na bazi parafina.

Ivana Krstić, vlasnica brenda Motion Candles, ručno rađenih prirodnih svijeća od sojinog voska, predstavlja novost na hrvatskom tržištu – mirisne svijeće sa skrivenom porukom. Ova inovativna kolekcija zasigurno će oduševiti sve ljubitelje mirisnih proizvoda, jer osim što ova kolekcija sadrži 10 mirisnih nota, skrivene poruke otkrivaju se nakon 20-ak minuta gorenja svijeće.

Proces otkrivanja poruke nije samo zabavan, već dodatno produbljuje doživljaj svakog trenutka provedenog uz svijeću. Ivana uz to ističe kako su sve poruke pažljivo odabrane i osmišljene kako bi potaknule pozitivnost, inspiraciju ili ljubav.

Mirisne svijeće sa skrivenom porukom nastale su iz dva razloga. Prvo, željela sam još više produbiti značenje samog brenda, Motion Candles mirisnih svijeća s porukama, a drugi razlog jest da omogućim ljudima personalizaciju svijeća na najnježniji mogući način, a efekt iznenađenja kada se poruka otkriva mi je jednostavno fantastičan spoj.

Rad s mirisnim proizvodima za mene predstavlja nešto puno više od običnog posla – to je prilika da produbim svoju ljubav i radost te ju podijelim i s ljudima. Svaki proizvod koji stvaram nosi sa sobom ne samo poseban miris, već i dio moje strasti i pažnje koju ulažem u svaki detalj Motiona. Završni rezultat nije samo proizvod, već se ove emocije prenose direktno do krajnjeg kupca koji ga dobiva na dar.

Recimo, kada netko naruči svijeću ‘I love you Marija’ ili ‘Sretan rođendan kćeri’, to je izraz najnježnijih i najtoplijih emocija. Imati mogućnost biti dio tog procesa, stvarati Motion proizvode vlastitim rukama i znati kako će iz mojih ruku biti predane u nečije druge, da će moje svijeće donijeti nekome radost, za mene je fenomenalan osjećaj. Jako sam uzbuđena zbog ove kolekcije, zaista sam najsretnija kada radim svijeće i jednostavno sam željela ljudima omogućiti još dublje i još emotivnije značenje darivanja”, rekla je Ivana.

Inače, svaka svijeća u Motion Candles je ručno rađena od sojinog voska, pružajući tako ekološki prihvatljivu alternativu tradicionalnim svijećama na bazi parafina. Upravo zbog toga, Motion svijeće traju i 50% duže od parafinskih svijeća, pružajući zaljubljenicima u svijeće dugotrajan doživljaj uživanja u najdražim mirisnim notama. No, tu je i dodatna sigurnost. Sve svijeće su veganski, genetski nemodificirani proizvodi koji nisu testirani na životinjama, čineći ih sigurnim za vas, vaš dom, djecu i kućne ljubimce.

Ova inovacija na hrvatskom tržištu ne samo da čini svakodnevne trenutke posebnima već predstavlja i savršen poklon za različite prigode, poput rođendana, godišnjica ili kao dar voljenim osobama.

Motion Candles kolekcija svijeća sa skrivenom porukom dostupna je putem web shopa www.motioncadles.com.


Darujemo jednu čitateljicu. Darujemo jednu svijeću s porukom iznenađenja!

Pravila su jednostavna:

  1. U komentare, na dnu članka, na webu napišete #shehr (Ako imate problema s prijavom, proučite https://she.hr/kako-sudjelovati-u-nasim-darivanjima/)
  2. Pratite motion.candles na Instagramu
  3. Pratite nas putem društvenih mreža FacebookInstagram, TikTokYouTube
  4. Možete se prijaviti samo jednom!

Prijave primamo do 1. ožujak točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje dostavljaju u inbox na našem Facebooku podatke (ime i prezime, adresa i obavezno broj telefona, radi dostavnih službi). Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa. 

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Tanja Francetić

Ne propustite

Moj dom

Želite li uživati u opuštajućoj atmosferi u vlastitom domu, mirisne svijeće su odlična ideja.

Moj dom

Naše prijateljice mirišu na pitu od jabuka, čaj od šumskog voća i cappuccino od vanilije. A vaše?

Dobar posao

Ivana Krstić je 28-godišnja Osječanka sa zagrebačkom adresom, a upravo ona stoji iza ručno rađenog brenda prirodnih svijeća s motivacijskim porukama – Motion Candles.

Moj dom

Motion Candles je brend ručno izrađenih mirisnih svijeća od 100% sojinog voska. Iza njih stoji vrlo mlada Slavonka, 27-godišnja Ivana Krstić koja je svoju...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.