Motivacijsko predavanje: Spremni za svoju novu priču?

Želite promjenu ili ste možda već donijeli odluku za promjenom u svom životu, a ne znate odakle početi?

Onda je upravo ovo motivacijsko predavanje mjesto za vas!

Za niti jednu promjenu u životu ne postoji “čarobni štapić” potrebna je samo istinska želja i odluka te koraci koji će omogućiti ostvarenje željene pozitivne promjene.

U jednom trenutku u mom životu došlo je do preokreta u kojem je moja životna svrha postala nesebično dijeljenje stečenih znanja i pozitivne energije koji omogućavaju osobni rast i razvoj, stvaranje više vrijednosti i razvijanje kolektivne svijesti svijeta u kojem živimo.

Kao i mnogi drugi do sada, svoje prve korake prema sebi otkrivala sam polako i postepeno, učeći na vlastitim iskustvima, kroz puno truda, upornosti, rješavanja dubokih ograničavajućih uvjerenja, otpuštanja i rada na sebi, što je sve dovelo do neizmjerne i bezuvjetne ljubavi prema sebi i prema drugima.

I upravo iz tih razloga pokrenula sam radionice i individualni rad za djecu i odrasle gdje primjenjujem licencirane tehnike i coaching metode; Heal Your Life Workshop®, Relax Kids, NLP, Wingwave® i tako želim potaknuti ljude oko sebe na pozitivne promjene, da se povežu sa sobom i s kreiranjem svoje vlastite stvarnosti, s ljubavlju, srećom i obiljem u svakom segmentu života, te da izađu iz svojih okvira, uzdignu se iznad svojih uvjerenja, prihvate odgovornost za sebe i za svoj život, pozitivno razmišljaju, slušaju svoje srce, zavole sebe i žive svoju životnu Strast i Svrhu.

Licencirani sam Life Coach, Heal Your Life Teacher, Wingwave Coach, Relax Kids Coach, Učiteljica Autogenog treninga, NLP Master, Theta Healing Practitioner, Shamballa Practitioner i Obiteljski Aromaterapeut.

Kada?

20.9. od 19 do 20h.
Gdje? Chilloutka, 15, Zagreb (http://chilloutka.net)
Cijena ulaznice? 70kn.

Prijave su obavezne, a prijaviti se možete na broj 098 352 822 ili na mail [email protected]

Dobrodošli na mjesto gdje počinje vaša nova Priča!

Mirjana Petković
Life Coach & Heal Your Life Teacher
www.lakoca-zivljenja.hr
[email protected]