Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Možda ih ne želite čuti, ali ovo su mane horoskopskih znakova

Oni koji se lako vrijeđaju, neka ne čitaju dalje, a oni koji se žele nasmijati, na svoj ili tuđi račun, neka uživaju…

Kako je to divno kada o vašem znaku pričaju – te hrabar je, te zavodljiv je, te sposoban je, te snažne je volje i karaktera… i tako redom. Lijepe riječi o znaku u kome smo rođeni apsolutno gode. Ali, želite li čuti nešto loše? Nešto o tome kakvi smo kad smo u najgorem izdanju?

Oni koji se lako vrijeđaju, neka ne čitaju dalje, a oni koji se žele nasmijati, na svoj ili tuđi račun, neka uživaju…

Ovan

Pa naravno, on je prvi, on uvijek mora biti prvi u svemu. I nije ga briga što drugi kolutaju očima kada krene sa svojim pričama – ja pa ja, pa jedino ja i samo ja… Sebe smatraju neustrašivima, a okolina ih uglavnom gleda kao osobe koje jure kao muha bez glave da bi dobili ono što hoće. Nametljivci bez imalo manira i uglađenosti, agresivci oštrog jezika koji planu za svaku sitnicu. Ako im kažete „um caruje, snaga klade valja“ gledat će vas bez imalo razumijevanja, jer, Bože moj, naravno da je snaga i sila najvažnija i najbitnija na ovom svijetu.

Neosjetljivi, sebični, jure za osobom koja im se sviđa dok je ne umore i ne pristane biti s njima… Onda se, naravno, brzo zasite i odlaze u nova osvajanja. Od njih ne vrijedi bježati, jer će vas juriti. Ne vrijedi se boriti s njima, jer oni za borbu i dokazivanje žive. Najbolja varijanta je ponašati se prema njima kao da ne postoje, oni to ne vole, nikako.

Bik

Naporni, naporni do zla boga, i još jednom – naporni. Uz to i tvrdoglavi i uvjereni da su popili svu pamet ovog svijeta, dok je jednostavno činjenica da su njihovi mentalni kapaciteti vrlo ograničeni, što im naravno ne smeta da se upuštaju u diskusije i samozadovoljno se smješkaju što su uspjeli potući sugovornika, dok je mnogo vjerojatnije da je sugovornik odustao od rasprave kada je shvatio da pred sobom ima osobu koja je NAPORNA.

Opsjednuti su materijalnim stvarima, guranjem novca u slamaricu, konzumiranjem ogromnih količina hrane i pića, i seksom, što ih čini jednim od najnevjernijih horoskopskih znakova. Čak im ni tu nije bitna kvaliteta, već samo kvantiteta, pa ako nije zadovoljan količinom koju dobiva od strane partnera, čak je i ova lijena guza u stanju pokrenuti se i potražiti nešto sa strane. Ako ih želite otjerati od sebe, počnite kuhati loše. Ili skrijte sve zalihe alkohola i objavite da ste riješili promijeniti život na „bolje“ s prakticiranjem što manje seksa. Nestat će…

Blizanci

Tko je rekao „dvolični“? Ma, ovo je blag izraz za ove beskarakterne osobe, koje misle jedno, drugo i treće, a rade nešto stoto. Površni, oduševe se nečim u prijepodnevnim satima pa već popodne pljuju po tome, dok se noću kunu kako nikada, nikada, nikada nisu o tome čuli baš ni jednu riječ. Pokušavaju izigravati manipulatore, dok je prava istina da se toliko upetljaju u svoje manipulacije i laži da ni sami poslije ne znaju ni što su htjeli ni gdje su pošli.

Mnogo htio, mnogo započeo, ništa ne završio – eto prave istine o ovim osobama koje iritiraju do maksimuma svojom neprestanom pričom i ogovaranjem koga god stignu. Ako su vam obećali nešto sigurno je da se džabe nadate, jer su bez ikakvog osjećaja odgovornosti. Perverzijo, ime ti je Blizanac, ali to ne rade iz prave strasti, već zato što im je dosadno što čak i tu mora non stop nešto da se mijenja i događa. Ako i poželite otjerati, recite im da želite brak, djecu i miran život, nestat će u treptaju oka.

Rak

Lijeni do bola. Samozadovoljni i oholi, a ispod te njihove fasade kriju se slabići koji ili ne mogu ili se ne smiju pokrenuti i uraditi nešto za sebe. Zavise od majčinske figure, bar muškarci, i što god da se dogodi loše ili ne ide po njihovom, trče mami u krilo da ih utješi. Žene, s druge strane, postaju opsjednute djecom i obitelji i ne daju im da dišu svojom brižnošću i opsesivnim strahovima. Zavidljivci, dosadni preko svake mjere, kukavice koje ne smiju odgovoriti na provokaciju ili neku uvredu, ali to zato pamte godinama i u tišini grcaju nad svojom tužnom sudbinom i nad tim kako su neshvaćeni i nesretni.

Mlitavi, bez trunke života u sebi, vječito im je potreban netko da ih vodi i pokazuje im put. Nesposobni da žive i funkcioniraju sami, pa kada uhvate nekog mučenog partnera ili partnericu, zalijepe se poput krpelja i nema bijega. Kako se iščupati iz ovih kliješta? Pljujte po njihovoj obitelji, to je isto kao da ste im zabili prst u oko.

Lav

Arogantni hvalisavci, aristokrati i despoti u pokušaju. Vječito glume veličinu i svima oko sebe daju “pametne i mudre” savjete. Misle da je samo njihovo mišljenje ispravno i bitno i s visine i oholo gledaju na one koji pokušavaju dokazati suprotno. Uvjereni da su osobe od stila i ukusa, dok je prava istina da bliješte poput novogodišnje jelke i da okolinu boli mozak od njihovih modnih kombinacija. Užasno će vam zavidjeti ako imate nešto ljepše i bolje od njih.

Trudit će se da vas zbog toga ponize. U krevetu misle samo i isključivo na svoje potrebe, pa Bože moj, dovoljno je što su tu i što postoje, vaše je da se angažirate i zadovoljite Kralja ili Kraljicu. Ako niste reprezentativni partner, kojeg mogu pokazati i kojim se mogu hvaliti, brzo ćete pasti u nemilost i biti odbačeni. Zar je moguće da bi netko poželio pobjeći od njih!? Ako je tako, potrudite se da od Kralja ili Kraljice napravite Dvorsku ludu, dostojanstveno će se okrenuti od vas i otići vladati nekim drugim.

Djevica

Hladni, lukavi, proračunati manipulatori koji će učiniti da pomislite kako ste im najvažnija osoba na svijetu, a onda se okrenuti od vas i izdati vas na najgori mogući način. I u glavi i u srcu imaju kompjuter. Stalno kalkuliraju i mislima i emocijama. Ako se ne uklapate u ono što im je cilj, držat će vas kraj sebe neko vrijeme dok vas ne iskoriste, a onda odbaciti i okrenuti se prilikama koje više obećavaju. Perfidni lažljivci i sitničari, zanovijetalo, kritičari svega što postoji. Ne svađaju se i ne podižu ton, već vas cinizmom tuku točno tamo gdje vas boli, jer su vas, naravno, prije toga izanalizirali i proučili.

Opsjednuti zdravljem, vječito vuku lijekove, što iz apoteke, što po receptu koji su pročitali u novinama. Prave se fini dok ne dođe do krevetnih akcija, a onda se pretvaraju u razbludnike koji poznaju sve moguće i nemoguće tehnike, za koje vi niste ni čuli. Naravno, poslije seksa se kupaju kao ludi, jer su radili nešto prljavo, pa im treba dezinfekcija. Ako ih poželite otjerati, lupajte im po kompleksima, jer su zapravo nesigurni.

Vaga

Oholi snobovi, trude se okružiti najluksuznijim i najskupljim stvarima, misleći da to prikazuje njihov osjećaj za ukus i eleganciju. Prava je istina da to više liči na kič i pretjerivanje. Najradije bi, da mogu, ostavili cijenu na svemu što imaju kako biste vidjeli kako su puni kao brod. Lažljivi su i neiskreni, ali će klimati glavom na sve ono što kažete, jer ne žele da se zamjeraju, a usput i kontaju da ćete im vjerojatno kad tad zatrebati, pa žele vas drže u rezervi.

Pravi su spletkaroši, ali na takav podmukao način, da su u stanju igrati na više strana jer od svih pokušavaju izvući neku korist. Vole biti okruženi ljudima koji su bitni i moćni i uvlačit će im se na svaki mogući način. Vole biti viđeni u poznatom društvu. Biraju partnere koji im dobro stoje, koji su materijalno situirani i koje koriste kao modni dodatak. Ne znaju reći „ne“ tako da na njihovu vjernost nemojte računati ni jednog trenutka. Počnite se loše oblačiti i prestanite im ispunjavati želje, brzo će otići od vas.

Škorpion

Ironični mračnjaci, arogantni i oholi, ono što oni misle i smatraju treba biti zakon za sve. Nesnosni u svojim zabludama u koje pokušavaju uvjeriti i druge. Užasno ponosni i isto toliko osvetoljubivi. Ne zanosite ako su rekli da su vam oprostili, nisu i nikada neće, samo čekaju pravi trenutak da vas zgaze i naplate vam sve dugove. Opsjednuti teorijama zavjere, misle da je cijeli svijet protiv njih i skloni su vidjeti neprijatelje svuda oko sebe. Okrutni su i agresivni, a ljubomora i posesivnost im je nevjerojatna.

Trude se partnera potpuno podčiniti i zatvoriti u kavez. Psihopate, koje kada se namjere na nešto ili nekoga, srljaju s nevjerojatnom upornošću, ne obraćajući pažnju gaze li preko leševa ili uništavaju same sebe. Perverznost, sadizam, lanci, lisice i seksualna pomagala – naviknite se na to ako vam je sreća okrenula leđa pa vam je partner Škorpion. Od njih je nemoguće pobjeći. Samo se molite da ćete im dosaditi.

Strijelac

Stalno gnjavi svojom hvalisavošću, diže sebe u visine, uobražen do nevjerojatnih razmjera. Voli pričati, a ne voli slušati, pa su pokušaji da ovoj osobi nešto objasnite ili je uvjerite, unaprijed osuđeni na propast. Novac bez imalo razmišljanja rasipaju oko sebe, da bi poslije kukali i bili nesretni kada sve potroše. Totalno su površni, budalasti i nikada ne nauče, tako da iste greške ponavljaju iznova i iznova u životu.

Na prvi pogleda izgledaju naivno, dok je prava istina da jednostavno nemaju dovoljno sposobnosti koristiti vlastiti mozak, pa upadaju u ružne situacije. Skloni su svim porocima, klađenju, kocki, a i vole lutati od partnera do partnera. Njihova vjernost ne postoji. Strijelac vas želi osvojiti, pa će biti nasrtljiv. Ne zna za romantiku ili profinjenost. Vodi se požudom. Ni ne trudite se otjerati ga. Sam će otići. Njemu ste samo još jedna recka. Vežu se samo kad im lutanje dosadi.

Jarac

Bezosjećajne i mrzovoljne gromade, kamene face, kamenog srca. Uvjereni u svoju veličinu i nezamjenljivost. Prikriveni despoti, a javni tirani ako im se da bilo kakav oblik vlasti, bilo da je u pitanju posao ili partnerski odnos. Mrzitelji i kritičari svih, smatraju da se samo njihova riječ treba poštovati i slušati. Kada su u podređenom položaju, nemilice se ulizuju onima koji su iznad njih, jer žele uspjeti, a cilj opravdava sredstva.

Užasno su nesigurni, boje se sebe, boje se drugih, boje se neuspjeha, boje se otvoriti emotivno, pa iz tih strahova pokazuju najgore osobine svoje osobnosti. Kada se razbjesne, nemoguće ih je kontrolirati. Pazite, mogu biti agresivni i okrutni! Škrtice i za materijalne i za emotivne stvari Ako pomisle da ste nepodoban partner, držat će vas uz sebe neko vrijeme dok ne nađu nešto bolje. Za bijeg od njih je dovoljno biti samo svoj, slobodan i ekscentričan, oni to ne podnose.

Vodenjak

Nepredvidljivi, ponekad ni oni sami ne znaju što im je u glavi, misli su im neuhvatljive, lako zaboravljaju, pa ih je nemoguće uhvatiti za glavu ili za rep. Ipak, uvjereni su da su u pravu za sve što kažu, pa mogu biti jako oholi, samozadovoljni, bez ikakvog pravog razloga za to. Pošto su im nervi slaba strana, jako su nervozni i razdražljivi, spremni eksplodirati u svakom trenutku. Što na umu, to na drumu – ovo su zaista takve osobe koje ne znaju mjeriti svoje riječi i djela, pa se ponašaju totalno neshvatljivo drugima, iz krajnosti u krajnost.

Ne znaju s novcem, u stanju su potrošiti sve, pa se zaduže i potroše ponovo. Ne posuđujte im novac. Malo je reći da su razbludni i perverzni, jer je seks mjesto za istraživanja, za sadističke i mazohističke igrarije. Njihova bolesna mašta tu dolazi do punog izražaja. Partnera čas hoće, čas neće, čas su vjerni, čas nevjerni. Najbolji način da ih otjerate od sebe je da tražite normalnu, solidnu i čvrstu vezu…

Ribe

Neće vam se sviđati, ali oni su mučenici. Ona vrsta mučenika koja najviše muči sve oko sebe, jer kada padaju u depresiju i crne misli, najviše vole povući što više ljudi za sobom. Idemo malo patiti, ovo se kod Riba nađe na meniju jednom dnevno, jer su nesposobni suočiti se s pravim životom i njegovim problemima. Među njihovim znakom je najviše alkoholičara i stalnih posjetilaca psihijatrijskih ustanova. Užasno su nesigurni, bez ikakve inicijative i pokreta, prepuštaju se da ih život nosi, čak ni ne pokušavajući uraditi nešto za sebe.

Vječita djeca, ali ne u smislu veselosti i sklonosti igri, stalno im trebaju ljudi koji će ih usmjeravati i voditi kroz život. Mekani i pasivni, pa trebaju čvrstu ruku da je drže, da ne potonu. Požudni su za hranu, za piće, i naravno za seks – jer su ovo prikriveni bludnici i razvratnici. Kritizirajte ih i ubit ćete ih u pojam. Sa suzama u očima će otići od vas.

Izvor: Moj astrolog

Ne propustite

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Bik, Ovan i Lav.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Ovan, Bik i  Jarac.

Horoskop

Starije duše posjeduju duboko ukorijenjenu mudrost i znanje koje se može dobiti samo kroz mnoga životna doba ispunjena iskustvima i obrazovanjem.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.