Mračan i zarazan psihološki triler u kojem je tanka granica između stvarnosti i jave

Rijetkima je uspjelo ono što je pošlo za rukom Liz Lawler, da svojim prvijencem pomete liste najprodavanijih romana i milijunsku publiku natjera da njezine nove romane iščekuju s velikim nestrpljenjem. Upravo se tako može opisati uspjeh romana Liz Tawler Ne budi se, koji je odmah po objavljivanju postao prava senzacija među obožavateljima napetih psiholoških trilera.

Liz je punih dvadeset godina radila kao medicinska sestra, a svoje radno iskustvo iskoristila je kao temelj za stvaranje psiholoških trilera Ne budi se kojeg je u izdanju Mozaika na hrvatski jezik preveo je Dado Čakalo. U međuvremenu je na engleskom jeziku objavljen i njezin drugi roman I’ll find you.

Liz Lawler – Ne budi se

Radnja ovog romana prožetog napetošću i jeze započinje kada se Alex Taylor probudi zavezana za operacijski stol. Dok Alex pokušava shvatiti što joj se dogodilo, pored nje stoji osoba koja nije njezin liječnik i prisiljava je na izbor između dva jednako neopisiva zla. Alex se ponovno budi neozlijeđena i nikoga ne može uvjeriti u svoju stravičnu priču. Nakon tog neobičnog događaja život joj se promijenio, odbačena je od kolega, obitelji i svoga partnera, a Alex počinje misliti da gubi razum sve dok ne upozna sljedeću žrtvu.

Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #nebudise
  • Pratite naše društvene mreže, podijelite objavu, tagirajte frendice
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 4. listopad, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Karmen Klarić